Logo B&B Casa Asombrosa, Javea, Costa Blanca, Spanje
Dutch NL English EN French FR Spanish ES Ukrainian UK
Nu op reis gaan naar de Costa Blanca, B&B Casa Asombrosa in Jávea

Op reis naar de Costa Blanca

De behoefte om meer van de wereld te zien en om nieuwe dingen te ontdekken wordt natuurlijk flink aangewakkerd door foto’s en video’s die je voorbij ziet komen op de sociale media. En toch is het niet voor iedereen vanzelfsprekend om veel te reizen. Nu juist om je reislust toch te overtuigen schrijven we dit artikel. 

Op reis naar de Costa Blanca, B&B Casa Asombrosa in Jávea

Je ontwkkelen.

Je bent in een vorm van sleur terecht gekomen. 5 dagen per week werken, een keer, twee keer per jaar ga je op vakantie. En dat ritme herhaalt zich altijd steeds weer opnieuw. Je leert niets meer van en je ontwikkelt jezelf niet. Dan is er geen betere manier om jezelf te ontwikkelen dan door nieuwe plaatsen te ontdekken. Of door nieuwe mensen te ontmoeten. Ga eens op vakantie in een gezellige Bed and Breakfast. Of een culinaire vakantie om nieuwe smaken te leren kennen, zo kunt je jezelf meer ontwikkelen. Ga erop uit, en ga dan niet een week naar een All Inn resort op een zonnige plek. Opgaan in de goede vibe in een aangenaam klimaat, energie opdoen en de mooiste zonsondergangen opzoeken ooit.

Lekker eten!

Sta je ook wel eens in de supermarkt en heb je eigenlijk helemaal nergens zin in, terwijl je wel honger hebt? Dan heb je dringend nieuwe smaakimpulsen nodig! Die kunt je krijgen van verse zeevis uit middellanse zee op een zonovergoten terrasje! Maar niet van een allernieuwste bedenksel van Unilever. Reizen en culinair genieten, dat hoort bij elkaar. Je zult merken dat alles een betere smaak heeft wanneer je op reis bent. Dat komt omdat een mooi uitzicht hebt, nieuwe mensen en een nieuwe omgeving je smaakpapillen stimuleren.

Reizen is gezond.

Als je dagelijks voor je werk op een muf kantoor zit, zal je niet stralen van gezondheid. Frisse zeelucht in een aangenaam klimaat met een stralende zon, de wind waait zachtjes door je haren. Dat gevoel wil je terwijl je een rustige wandeling maakt met je levenspartner of je familie. Trek er regelmatig eens op uit. Het is wetenschappelijk al meerdere keren bewezen dat mensen die regelmatig reizen gelukkiger zijn en langer leven. Reizen maakt gezond en je gezondheid is je dierbaarste bezit en voor geen geld te koop! Dus waar wacht je nog op?

Oplossing voor je problemen.

In het dagelijks leven hebben veel mensen last van ‘problemen’ zoals een overvolle sociale agenda, wat eten we vanavond, de rommel in huis. Best wel grote problemen, toch? Weg van huis besef je pas dat dat onzin is. Maar daar kom je pas achter met zand in je haren, bij de zoveelste slok aan de cocktail of in een gezellige tapas bar. Maar daarvoor moet je dus eerst op reis gaan. Door te reizen leer je dat je, om over dit soort dingen, absoluut niet druk hoeft te maken. Nu op reis gaan is de ‘oplossing’ voor je ‘problemen’.

Geduldig te zijn.

Word je al ongeduldig als je in een lange rij voor de kassa in de supermarkt moet aanschuiven? Of wanneer een ober in een restaurant niet binnen twee minuten komt vragen wat je wilt? Dan moet je nodig je koffers pakken! Hoewel wachten ook een deel van reizen is, op vliegvelden bijvoorbeeld, maar dat zal je op een andere manier beleven. Gewoon omdat het een onderdeel is van reizen en dat hoort erbij. Van het moment dat je vertrekt, komt er al onmiddellijk een soort van antistress vrij in je lichaam. Je komt terug, je bent stressvrij en je kan er weer helemaal terug tegenaan.

Vakantie aan de Costa Blanca

Neem eens een vakantie aan de Costa Blanca.  Als je een verblijf boekt bij B&B Casa Asombrosa in Jávea, dan kan Nadia en Etienne je alles vertellen die mooie Costa Blanca. En wat er allemaal te beleven valt. Je hebt daar de keuze uit een mooi vakantieappartement of in je kan kiezen uit 1 van de twee gastenkamers met eigen privé badkamer. Ook Nadia haar ontbijten zijn stilaan gekend over heel België en Nederland. Vakantie in het najaar, B&B Casa Asombrosa, daar kom je als een vreemde en je vertrekt als een vriend!

Lees Ook Onze Andere Blogs:

Costa Blanca Weetjes

Schrijf u nu in en ontvang regelmatig updates over de Costa Blanca Weetjes

Een klein ogenblik a.u.b.

Bedankt voor uw inschrijving.
Vanaf nu zal u op regelmatige basis informatie van ons ontvangen over de  Costa Blanca.
U kan altijd onmidelijk terug uitschrijven indien u geen informatie over de Costa Blanca wenst.
 

BNB CASA ASOMBROSA

Calle Almudaina, 17
03730 Jávea
Alicante, Spanje
info@asombrosa.net
Tel.: +34 633 335 977