Logo Asombrosa
nl Dutch

Waarom dat je nu op reis moet gaan!

B&B CASA ASOMBROSA || JAVEA || COSTA BLANCA || SPANJE

Costa Blanca meer dan enkel zon en strand

Uw droom

begint hier

De behoefte om meer van de wereld te zien en om nieuwe dingen te ontdekken wordt natuurlijk flink aangewakkerd door foto’s en video’s die we voorbij zien komen op de sociale media. En hoewel ik me besef dat het niet voor iedereen is weggelegd om veel te reizen, ben ik van mening dat je aan die reislust toe moet geven. Waarom? Ik geef je enkele redenen waarom je nu op reis moet gaan!

Je ontwikkelen.

Je bent niet de enige die in een vorm van sleur terecht is gekomen en je werkt 5 dagen per week, 1 keer, sommige 2 keer, per jaar ga je enkele weken op vakantie. En dat ritme herhaalt zich altijd steeds weer opnieuw. Je leert niets meer van en je ontwikkelt jezelf niet. Er is geen betere manier om jezelf te ontwikkelen dan door nieuwe plaatsen te ontdekken. Of door nieuwe mensen te ontmoeten, in de ene gezellige bed and breakfast waar je opnieuw naar toe wenst te gaan. Culinaire vakantie om nieuwe smaken te leren kennen zo ontwikkel je jezelf. Daarvoor moet je erop uit, en dan niet een week naar een all inclusive resort op een zonnige plek. Opgaan in de goede vibe van een aangenaam klimaat, energie krijgen van de mooiste zonsondergang ooit.

Lekker eten!

Sta je ook wel eens in de supermarkt en heb je eigenlijk helemaal nergens zin in, terwijl je wel honger hebt? Dan heb je dringend nieuwe smaakimpulsen nodig! Die krijg je van het eten van verse vis uit zee op een zonovergoten terrasje, maar niet van een nieuw bedenksel van Unilever. Reizen en eten hoort bij elkaar. Sterker nog alles smaakt beter wanneer je op reis bent, omdat het uitzicht, de mensen waarmee je bent en de nieuwe omgeving je smaakpapillen stimuleren. 

Waar wacht je nog op? Heb ik je kunnen verleiden? Bekijk dan onze site eens van BnB Casa Asombrosa, daar kun je niet alleen onze bed and breakfast bewonderen, maar ook wat er te beleven valt in en rond Jávea en omstreken

lekker eten, Waarom je nu op reis moet gaan, Tapas bordje Bed and Breakfast Casa Asombrosa, Javea, Alicante

Reizen is gezond.

In een muf kantoorpand achter een computer zal je niet gaan stralen van gezondheid. Daarvoor heb je frisse zeelucht nodig, een stralende zon en een heerlijke wind door je haren. Mensen die regelmatig eropuit gaan leven nu eenmaal langer, zo blijkt uit verschillende recente onderzoeken. Reizen maakt gezond en je gezondheid is je dierbaarste bezit en voor geen geld te koop! Dus waar wacht je nog op?

Ontspanning

Als je je niet meer kunt herinneren wanneer dat was, dan moet je snel je koffer inpakken! Reizen zorgt ervoor dat je ontspannen terug komt en dat je de mooie dingen in het leven meer gaat waarderen. Dat je kunt genieten van een goed glas wijn, een goed gesprek of de zon die schijnt. Daarvoor moet je namelijk ontspannen zijn, en die ontspanning krijg je door te reizen. Bye bye stress.

Oplossing voor je problemen

In het dagelijks leven hebben veel mensen last van ‘problemen’ zoals een overvolle sociale agenda, het eten van vanavond, rommel in huis. Best wel grote problemen, toch? Weg van huis besef je pas dat dat onzin is. Maar daar kom je pas achter met zand in je haren, bij de zoveelste slok aan de cocktail of in een gezellige tapas bar. Maar daarvoor moet je dus eerst op reis. Door te reizen leer je dat je, om over dit soort dingen absoluut niet druk hoeft te maken. Nu op reis gaan is de ‘oplossing’ voor je ‘problemen’.

Geduldig te zijn

Word je al ongeduldig in een lange rij voor de kassa in de supermarkt? Of wanneer een ober in een restaurant niet binnen twee minuten komt vragen wat je wilt drinken? Poeh, dan moet je nodig je koffers pakken! Daardoor leer je namelijk geduldiger te worden, want wachten is nu eenmaal een onderdeel van reizen. Op vliegvelden, in restaurants, in de rij voor kaartjes er komt altijd wachten bij kijken. Maar leer nu eens om ook van die momenten iets moois te maken! Door een praatje te maken met iemand naast je of door gewoon te genieten van de omgeving en de mensen om je heen. Geduld is een schone zaak, iets waar je in het dagelijkse leven veel profijt van zult hebben.

Costa Blanca nieuwsbrief

Schrijf u nu in en ontvang regelmatig updates over de Costa Blanca

Een klein ogenblik a.u.b.

Bedankt voor uw inschrijving.
Vanaf nu zal u op regelmatige basis informatie van ons ontvangen over de  Costa Blanca.
U kan altijd onmidelijk terug uitschrijven indien u geen informatie over de Costa Blanca wenst.
 

Inschrijving informatie, BnB Casa Asombrosa Costa Blanca
BNB CASA ASOMBROSA

Calle Almudaina, 17
03730 Jávea
Alicante, Spanje
info@asombrosa.net
Tel.: +34 633 335 977