Logo B&B Casa Asombrosa, Javea, Costa Blanca, Spanje
Dutch NL English EN French FR Spanish ES Ukrainian UK
Vakantie aan de Costa Blanca, B&B Casa Asombrosa in Jávea

Vakantie Costa Blanca

Vakantie aan de Costa Blanca, dan heb je daarna iets te vertellen.

Als je regelmatig op vakantie gaat dan heb je iets te vertellen, als je thuisblijft, wordt het leven saai! Ons denken wordt gedreven door het verlangen om ergens anders te zijn. We hebben nu eenmaal dat gevoel “is dit alles”. Als moderne mens ben je continu op zoek naar nieuwe ervaringen omdat je jezelf wil onderscheiden van anderen. Daar komt nog eens bij dat de wereld een supermarkt is geworden van plaatsen die we willen gezien hebben. Het liefst van al zouden we dit nog willen doen met een Word bestandje “reizen nog te doen” en met zo’n aanvink lijstje.
Reizen is eigenlijk een eindeloos verlangen om steeds opnieuw te genieten van elkaar op een plaats waar je tot rust kan komen. Waarom verlaten we zo graag ons thuisfront om naar dat dat plekje reizen waar je zo naar verlangt?

Genieten met je gezin BnB Casa Asombrosa

Ontspannen

Een ontspannende en rustige omgeving is de perfecte manier om weer je weer op te laden. Dat is natuurlijk voor iedereen een andere plek. Onze gasten, bij het verlaten van onze Bed en Breakfast, vertellen ons dat ze weer de wereld aankunnen. Wanneer je op vakantie bent moet je niet altijd onmiddellijk reageren op dat ene WhatsApp berichtje. Ook moet niet nog snel antwoorden op de email of een media check doen. Neen dat doe je nu wanneer je er zin in hebt. Daarom voelt vakantie zo goed, het is ontsnappen van het drukke dagelijks leven. Wetenschappers beweren zelfs dat reizen helpt je lichaam en geest te resetten op een manier die je thuis niet kunt.

Culinair genieten

Je eerste ochtend op je vakantieplek, de zon schijnt, een staalblauwe hemel en het eerste wat je dan denkt, ik wil nu een uitgebreid ontbijt hebben. We weten allemaal dat ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is, maar helaas met het hedendaags druk leven is dat altijd niet zo duidelijk. Maar nu tijdens je vakantie wil je genieten zonder die alledaagse stress van je ontbijt. De reden waarom Bed and Breakfast zo populair zijn is vanwege de aandacht dat ze schenken aan hun ontbijtformules. Bij BnB Casa Asombrosa geven we onze gasten de keuze uit 3 verschillende ontbijtformules en meer dan 90% van de gasten kiezen voor een uitgebreid ontbijt. Ik ben nu eerlijk, kun je nog een betere start van u dag bedenken, wakker worden, even een douche nemen en dan aan tafel gaan waar zo’n uitgebreid ontbijt staat.

Genieten

Onbewust begin je na te denken over jezelf en je gezin. Tijdens je dagelijkse druk leven sta je niet meer stil over jezelf en je gezin. Het moet voorruit gaan! Tijdens je vakantie heb je terug tijd om na te denken over wat je al hebt bereikt in je leven. De omgeving is anders, een andere cultuur en een ander klimaat. Je begint gaan te vergelijken hoe de plaatselijke bevolking leeft en hoe goed je het zelf hebt met je gezin. De mogelijkheden op reis zijn bijna onbeperkt om te genieten. Je moet niets en je doet alleen maar wat je graag doet. 

Ontspannen in een B&B Costa Blanca

Ontspannen in een B&B aan de Costa Blanca kan zeker. Als je een verblijf boekt bij B&B Casa Asombrosa in Jávea, dan kan Nadia en Etienne je alles vertellen over je kunt ontspannen in Jávea aan de Costa Blanca. Je hebt daar de keuze uit een mooi vakantieappartement of in je kan kiezen uit 1 van de twee gastenkamers met eigen privébadkamer. Ook Nadia haar ontbijten zijn stilaan gekend over heel België en Nederland. Vakantie in het najaar, B&B Casa Asombrosa, daar kom je als een vreemde en je vertrekt als een vriend!

Lees Ook Onze Andere Blogs:

Costa Blanca Weetjes

Schrijf u nu in en ontvang regelmatig updates over de Costa Blanca Weetjes

Een klein ogenblik a.u.b.

Bedankt voor uw inschrijving.
Vanaf nu zal u op regelmatige basis informatie van ons ontvangen over de  Costa Blanca.
U kan altijd onmidelijk terug uitschrijven indien u geen informatie over de Costa Blanca wenst.
 

BNB CASA ASOMBROSA

Calle Almudaina, 17
03730 Jávea
Alicante, Spanje
info@asombrosa.net
Tel.: +34 633 335 977