Logo Asombrosa
nl Dutch

Vakantie checklist voor een stress-vrije’ vakantie

B&B CASA ASOMBROSA || JAVEA || COSTA BLANCA || SPANJE

GRATIS DOWNLOADS:

  • Chechlist  voor een vliegvakantie
  • Checklist voor een auto vakantie
  • Checklist inbraakpreventie voor je vertrekt met vakantie.

Uw droom

begint hier

Vakantiestress

Vakantiestress. We krijgen er allemaal wel eens mee te maken. Gelukkig zijn er allerlei maatregelen die u kunt treffen om vakantiestress te voorkomen. We hebben enkele tips voor u op een rij gezet en 3 GRATIS DOWNLOADS CHECKLISTS voor jou. BnB Casa Asombrosa hoopt zo een bijdrage te kunnen leveren aan jou ‘stress-vrije’ vakantie.

 

Vakantiestress voorkomen

Vakantiestress kan al plaatsvinden voordat u daadwerkelijk vertrekt. Meestal is het dan stress omdat u nog niet klaar bent met inpakken of omdat u bang bent om iets te vergeten. Maar ook het ‘onbekende’ van een reisbestemming kan vakantiestress veroorzaken. Begin vroeg met plannen en inpakken. Zorg ervoor dat u informatie over uw reisbestemming heeft en maak alvast plannen met uw reisgenoten om teleurstellingen ter plaatse te voorkomen. Ook kunnen eenvoudige ‘inpak-lijstjes’ helpen om de vakantiestress te verminderen. Daarnaast is het belangrijk dat u een goede inbraakpreventie doet voor je vertrekt. Maak een extra lijstje aan voor de juiste documenten (ID-kaart of paspoort, en EU Covid-Certificaat) heeft klaarliggen en dat uw reisvaccinaties geregeld zijn.

Vakantie stress voorkomen
Tip, checklist, vliegvakantie, autovakantie, inbraakpreventie

Enkele tips:

Jou vakantie begint eigenlijk al wanneer je beslist hebt wanneer en waar je dit jaar STRES-VRIJ op vakantie wil. Of het nu een verre reis is, ergens in Europa of wat denk je dit jaar van de Costa Blanca. Wist je bijvoorbeeld dat je in 3,5 uur van Denia naar Ibiza kan varen! En dat je vanaf 2 luchthavens naar de Costa Blanca kan komen!

Vliegvakantie-Checklist

Yes, de vakantie is here. Hoog tijd voor een uitgebreide vliegvakantie checklist, voor alles dat je niet mag vergeten mee te nemen. Voor een stress-vrij vliegvakantie hebben we voor jou een kant en klaar checklist gemaakt. Ook hebben we ruimte gelaten dat je zelf nog enkele items kan toevoegen. 

Autovakantie-Checklist

Handige checklist met spullen om mee te nemen op een autovakantie. Je ontvangt je persoonlijke vakantie checklist voor een autovakantie.

Als je met de auto op vakantie gaat is het handig om een lijst te hebben met zaken waar je aan moet denken om mee te nemen. En wat je niet moet vergeten natuurlijk.
In de Checklist voor een stres-vrij autovakantie vind je allerlei reisbenodigdheden en documenten die handig kunnen zijn om mee te nemen op een vakantie met de auto. Alle aandachtspunten zijn verdeeld in een aantal categorieën. Je kunt per item aanvinken wat je op je eigen inpaklijst wilt zetten.

 

Inbraakpreventie-Checklist

Hoe laat je je huis veilig achter als je op vakantie gaat? We zetten het in deze inbraakpreventie checklist op een rij. Sommige maatregelen liggen voor de hand, andere zijn misschien niet zo bekend. Want er zijn tal van mogelijkheden om je huis veilig achter te laten.
Het is echter een feit dat het aantal inbraken tijdens de een vakantieperiode fors toenemen. Niets is vervelender dan na een heerlijk ontspannen vakantie te ontdekken dat er is ingebroken.

Costa Blanca nieuwsbrief

Schrijf u nu in en ontvang regelmatig updates over de Costa Blanca

Een klein ogenblik a.u.b.

Bedankt voor uw inschrijving.
Vanaf nu zal u op regelmatige basis informatie van ons ontvangen over de  Costa Blanca.
U kan altijd onmidelijk terug uitschrijven indien u geen informatie over de Costa Blanca wenst.
 

Inschrijving informatie, BnB Casa Asombrosa Costa Blanca
BNB CASA ASOMBROSA

Calle Almudaina, 17
03730 Jávea
Alicante, Spanje
info@asombrosa.net
Tel.: +34 633 335 977