Logo B&B Casa Asombrosa, Javea, Costa Blanca, Spanje
Dutch NL English EN French FR Spanish ES Ukrainian UK
Winter vakantie een goed idee?, Javea, Alicante, BnB Casa Asombrosa, Costa Blanca

Stressvrij op vakantie

Vakantie lijsten om stress-vrij te vertrekken

Vakantiestress. We krijgen er allemaal wel eens mee te maken. Gelukkig zijn er allerlei maatregelen die u kunt treffen om vakantiestress te voorkomen. We hebben enkele tips voor u op een rij gezet en 3 GRATIS DOWNLOADS CHECKLISTS voor jou. B&B Casa Asombrosa hoopt zo een bijdrage te kunnen leveren aan jouw ‘stress-vrije’ vakantie.

Vakantiestress voorkomen

Vakantiestress kan al plaatsvinden voordat u daadwerkelijk vertrekt. Meestal is het dan stress omdat u nog niet klaar bent met inpakken of omdat u bang bent om iets te vergeten. Maar ook het ‘onbekende’ van een reisbestemming kan vakantiestress veroorzaken. Begin vroeg met plannen en inpakken. Zorg ervoor dat u informatie over uw reisbestemming heeft en maak alvast plannen met uw reisgenoten om teleurstellingen daar te voorkomen. Ook kunnen eenvoudige ‘inpak-lijstjes’ helpen om de vakantiestress te verminderen. Daarnaast is het belangrijk dat u een goede inbraakpreventie doet voor je vertrekt. Maak een extra lijstje aan voor de juiste documenten (ID-kaart of paspoort) heeft klaarliggen en dat uw reisvaccinaties geregeld zijn.

Tips:

Je vakantie begint eigenlijk al wanneer je beslist hebt waar en hoe je dit jaar STRESS-VRIJ op vakantie wil gaan. Of het nu een verre reis of reis in een zacht, aangenaam klimaat aan de Costa Blanca. En die kan je bereiken via twee luchthavens.
Als je kiest voor het Costa Blanca Oost is Valencia een goede keuze.

VliegVakantie Lijsten

En dan is het eindelijk zover, nog enkele dagen en je vertrekt op vakantie. Hoog tijd voor een uitgebreide vliegvakantie checklist te doen voor je vertrekt. En ook belangrijk wat mag je niet vergeten mee te nemen op vakantie. B&B Casa Asombrosa heeft er voor gezorgd dat zijn gasten een stressvrije vliegvakantie zullen hebben. Daarom hebben we voor jou een kant-en-klare checklist voor je vertrekt gemaakt. Je hebt ook nog de optie dat je zelf nog enkele items kan toevoegen. 

Autovakantie-Checklist

Met de auto op vakantie vertrekken heeft nu eenmaal zijn voordelen en nadelen. Je vrijheid, je wil meer bagage meenemen of je vindt het gemakkelijk je eigen wagen te hebben op vakantie. Maar of je nu voor de vliegvakantie of een autovakantie kiest, je wilt stressvrij op vakantie vertrekken. B&B Casa Asombrosa heeft er voor gezorgd dat zijn gasten een stressvrije autovakantie zullen hebben. Daarom hebben we voor jou een kant-en-klare checklist voor je vertrekt gemaakt. Je hebt ook nog de optie dat je zelf nog enkele items kan toevoegen.

Lijst Inbraakpreventie

Hoe vertrek je veilig op vakantie, en hoe laat je uw appartement of huis achter? Het is echter een feit dat het aantal inbraken tijdens de een vakantieperiode fors toenemen. Niets is vervelender dan je na een ontspannen vakantie te ontdekken dat er is ingebroken bij jou.
B&B Casa Asombrosa heeft daarom een handige inbraakpreventie checklist opgesteld, zodat je net alleen Stressvrij op vakantie kunt vertrekken, maar ook weer stressvrij kunt thuiskomen. Lijst met inbraakpreventie.

 

Vakantie in een Bed en Breakfast

Dit is nog maar een begin hoe B&B Casa Asombrosa voor zijn gasten zorgt. Maar uiteraard zullen zij nog veel meer doen. Tips voor bezienswaardigheden, mooiste stranden, enz.
Als je een verblijf boekt bij B&B Casa Asombrosa in Jávea, dan kan Nadia en Etienne je alles vertellen over de Costa Blanca. Je hebt daar de keuze uit een mooi vakantieappartement of in je kan kiezen uit 1 van de twee gastenkamers met eigen privébadkamer. Ook Nadia haar ontbijten zijn stilaan gekend over heel België en Nederland. Vakantie in het najaar, B&B Casa Asombrosa, daar kom je als een vreemde en je vertrekt als een vriend!

Lees Ook Onze Andere Blogs:

Costa Blanca Weetjes

Schrijf u nu in en ontvang regelmatig updates over de Costa Blanca Weetjes

Een klein ogenblik a.u.b.

Bedankt voor uw inschrijving.
Vanaf nu zal u op regelmatige basis informatie van ons ontvangen over de  Costa Blanca.
U kan altijd onmidelijk terug uitschrijven indien u geen informatie over de Costa Blanca wenst.
 

BNB CASA ASOMBROSA

Calle Almudaina, 17
03730 Jávea
Alicante, Spanje
info@asombrosa.net
Tel.: +34 633 335 977