Logo Asombrosa
nl Dutch

Wil jij met ons op ontdekking?​

B&B CASA ASOMBROSA || JAVEA || COSTA BLANCA || SPANJE

TIJD VOOR JEZELF || VERBLIJF

Uw droom

begint hier

De Costa Blanca is een echte ontdekking in het najaar en zoals op de meeste plaatsen is het de mooiste tijd van het jaar. Alle wijngaarden staan in de herfstkleuren met blauwe luchten als contrasterende achtergrond en met een milde zon. Genieten doe je van de meest schitterende zonsondergangen van het jaar en s’ avond ziet je een heldere sterrenhemel. De temperaturen gemiddelde liggen nog steeds goed boven de 20 graden. Op de akkers worden de druiven geoogst, wijn wordt in de vaten gedaan en geen massatoerisme meer. We nodigen je uit om mee met ons op ontdekking te gaan.

De herfst

Sfeer proeven en genieten van een oase van rust en ruimte tijdens de nazomer in Jávea aan de Costa Blanca. Een perfecte plaats om te relaxen en te genieten van de meridiaanse keuken. En het beste klimaat van Europa en het geluid van de Middellandse zee. Verblijven doe je in het bed and breakfast Casa Asombrosa dat een perfecte uitvalbasis is voor diverse uitstappen, strand en cultuur. Strand, vissers- jachthaven en het historisch gedeelte liggen maar op enkele minuten van de B&B. Op iedere plaats kun je genieten van de vele terrasjes en Tapas bars en winkeltjes.

Cala Granadella, zeilen in Javea, Alicante, Costa Blanca
Oogstfeesten, Javea, Costa-Blanca, Casa-Asombrosa, BnB, appartement

Oogstfeesten

Het is de tijd van oogstfeesten en proeverijen. Gezellig slenteren over marktjes waar de tijd stil lijkt te zijn blijven staan. U heeft de mogelijkheid om schilderachtige dorpjes te ontdekken. Museums bezichtigen, genieten met een wijntje en een Tappa op een van de zovele terrasjes. Nu is het de ideale tijd voor heerlijke wandelingen langs de middellandse zee te doen. Gaan shoppen kan in het mooie Valencia vanwaar de paella afkomstig is of in het gezellige Alicante.

Tijd voor uzelf

Voor je verblijf heb je de keuze uit een ruim appartement of een kamer met privé badkamer in de B&B. Slapen doe je in een oase van rust en hoort de krekels in de verte. S ’morgens word je wakker met een spectaculair uitzicht op de middellandse zee en de skyline van Jávea. De avonden kun je genieten van de zonsondergang bij een romantisch diner. Natuurlijk staat het u vrij om u uw eigen gang gaan. Het is je droomvakantie daarom moet ook alle vrijheid hebben. Jávea staat ook bekend om zijn goede restaurants en zijn 2 grote wandelboulevards aan de kuststreek. Of neem rustig de tijd voor jezelf om een boek te lezen, muziek te luisteren of een goede siësta te houden.

Denia
Het ontbijt BnB Casa Asombrosa

Het ontbijt

Het ontbijt wordt altijd op het zonneterras opgediend. Je hebt daar een overzicht over de mooi aangelegde tuin, privé zwembad en een spectaculair uitzicht over skyline van Jávea en de Middellandse zee. Met dit mooie uitzicht wil je alle dagen op ontdekking gaan.
Onze ervaring heeft geleerd dat niet iedereen een uitgebreid ontbijt wil. Sommige zijn tevreden met een tas koffie en een croissant met confituur. Het zou niet eerlijk zijn om dan voor iedereen dezelfde prijs te vragen. Daarom hebben we ervoor gekozen onze prijzen exclusief ontbijt te zetten. Je kunt dan kiezen uit verschillende formules zodat je zeker niet meer hoeft te betalen dan nodig. Zelfs als je eens een keertje niet wil ontbijten kan dat met deze formule ook. 

BnB Casa Asombrosa

De villa in gebouwd in de echte Ibiza stijl en iedere gast heeft zijn eigen privé parkeerplaats. De gasten van het appartement hebben zelfs hun eigen privé-ingang afgesloten met een automatische poort met afstandsbediening. Zowel op het appartement als in het bed and breakfast is TV Vlaanderen voor zien en is er WIFI aanwezig. Foto’s en details van de villa kun je hier vinden. Ben je benieuwd en wil je echt Jávea aan de Costa Blanca komen ontdekken? Dan kun je op ons rekenen voor je droomvakantie. We zorgen ervoor dat je een heerlijke, ontspannen en onvergetelijke vakantie zal hebben.

B&B, Bed and Breakfast, Casa Asombrosa, Jávea, Costa Blanca, Bnb, vakantie, appartement, Javea, zwembad, zonen-terrasen, verlichte-tuin, ligbedden, BBQ, genieten, rust, Benidorm, Calpe, Altea, Moraira
Inschrijving informatie, BnB Casa Asombrosa Costa Blanca

Costa Blanca nieuwsbrief

Schrijf u nu in en ontvang regelmatig updates over de Costa Blanca

Een klein ogenblik a.u.b.

Bedankt voor uw inschrijving.
Vanaf nu zal u op regelmatige basis informatie van ons ontvangen over de  Costa Blanca.
U kan altijd onmidelijk terug uitschrijven indien u geen informatie over de Costa Blanca wenst.
 

BNB CASA ASOMBROSA

Calle Almudaina, 17
03730 Jávea
Alicante, Spanje
info@asombrosa.net
Tel.: +34 633 335 977