Logo B&B Casa Asombrosa, Javea, Costa Blanca, Spanje
Dutch NL English EN French FR Spanish ES Ukrainian UK
Ga je mee op ontdekking, B&B Casa Asombrosa in Jávea, Costa Blanca

Op Ontdekking

De Costa Blanca is een echte ontdekking in het najaar en zoals op de meeste plaatsen is het de mooiste tijd van het jaar. Alle wijngaarden staan in de herfstkleuren met blauwe luchten als contrasterende achtergrond en met een milde zon. Genieten doe je van de meest schitterende zonsondergangen van het jaar en s’ avond ziet je een heldere sterrenhemel. De temperaturen gemiddelde liggen nog steeds goed boven de 20 graden. Op de akkers worden de druiven geoogst, wijn wordt in de vaten gedaan en geen massatoerisme meer. We nodigen je uit om mee met ons op ontdekking te gaan.

Cala Granadella, zeilen in Javea, Alicante, Costa Blanca

De herfst

Sfeer proeven en genieten van een oase van rust en ruimte tijdens de nazomer in Jávea aan de Costa Blanca. Een perfecte plaats om te relaxen en te genieten van de meridiaanse keuken. En het gezondste klimaat van Europa en het geluid van de Middellandse Zee. Verblijven doe je in het bed and breakfast Casa Asombrosa dat een perfecte uitvalsbasis is voor diverse uitstappen, strand en cultuur. Strand, vissers- jachthaven en het historisch gedeelte liggen, maar op enkele minuten van de B&B. Op iedere plaats kun je genieten van de vele terrasjes en Tapas bars en winkeltjes. Een ontdekking waard.

Oogstfeesten

Het is de tijd van oogstfeesten en proeverijen. Gezellig slenteren over marktjes waar de tijd stil lijkt te zijn blijven staan. U heeft de mogelijkheid om schilderachtige dorpjes te ontdekken. Museums bezichtigen, genieten met een wijntje en een Talpa op een van de zovele terrasjes. Nu is het de ideale tijd voor heerlijke wandelingen langs de Middellandse Zee te doen. Gaan shoppen kan in het mooie Valencia vanwaar de paella afkomstig is of in het gezellige Alicante.

Tijd voor jezelf

Voor je verblijf heb je de keuze uit een ruim appartement of een kamer met privébadkamer in de B&B. Slapen doe je in een oase van rust en hoort de krekels in de verte. s’ Morgens word je wakker met een spectaculair uitzicht op de Middellandse Zee en de skyline van Jávea. De avonden kun je genieten van de zonsondergang bij een romantisch diner. Natuurlijk staat het u vrij om u uw eigen gang gaan. Het is je droomvakantie, daarom moet ook alle vrijheid hebben. Jávea staat ook bekend om zijn goede restaurants en zijn 2 grote wandelboulevards aan de kuststreek. Of neem rustig de tijd voor jezelf om een boek te lezen, muziek te luisteren of een goede siësta te houden.

Het ontbijt

Het ontbijt wordt altijd op het zonneterras opgediend. Je hebt daar een overzicht over de mooi aangelegde tuin, privézwembad en een spectaculair uitzicht over skyline van Jávea en de Middellandse Zee. Met dit mooie uitzicht wil je alle dagen op ontdekking gaan.
Onze ervaring heeft geleerd dat niet iedereen een uitgebreid ontbijt wil. Sommige zijn tevreden met een tas koffie en een croissant met confituur. Het zou niet eerlijk zijn om dan voor iedereen dezelfde prijs te vragen. Daarom hebben we ervoor gekozen onze prijzen exclusief ontbijt te zetten. Je kunt dan kiezen uit verschillende formules zodat je zeker niet meer hoeft te betalen dan nodig. Zelfs als je eens een keertje niet wil ontbijten kan dat met deze formule ook. 

Gezondste Plek Van Europe

Zon, zee, strand, aangename en zachte temperaturen zijn de meest voorkomende ingrediënten voor een geslaagde vakantie. Maar natuurlijk ook gewoon buiten zijn, lekker eten met een lekker wijntje, ontspannen en vooral genieten van elkaar. Wat betreft al deze ingrediënten scoort de Costa Blanca perfect. Daar komt nog bovenop dat het hier door de Wereld- gezondheid- organisatie W.H.O. al meermaals is uitgeroepen tot het gezondste plaats van Europa.

Vakantie bij B&B Casa Asombrosa

Dit zijn slechts enkele redenen om naar Costa Blanca te komen. Maar uiteraard valt er nog meer te ontdekken. Als je een verblijf boekt bij B&B Casa Asombrosa in Jávea, dan kan Nadia en Etienne je alles vertellen over de Costa Blanca. Je hebt daar de keuze uit een mooi vakantieappartement of in je kan kiezen uit 1 van de twee gastenkamers met eigen privé badkamer. Ook Nadia haar ontbijten zijn stilaan gekend over heel België en Nederland. Vakantie in het najaar, B&B Casa Asombrosa, daar kom je als een vreemde en je vertrekt als een vriend!

Lees Ook Onze Andere Blogs:

Costa Blanca Weetjes

Schrijf u nu in en ontvang regelmatig updates over de Costa Blanca Weetjes

Een klein ogenblik a.u.b.

Bedankt voor uw inschrijving.
Vanaf nu zal u op regelmatige basis informatie van ons ontvangen over de  Costa Blanca.
U kan altijd onmidelijk terug uitschrijven indien u geen informatie over de Costa Blanca wenst.
 

BNB CASA ASOMBROSA

Calle Almudaina, 17
03730 Jávea
Alicante, Spanje
info@asombrosa.net
Tel.: +34 633 335 977