Logo Asombrosa
nl Dutch

Waarom we de lente echt nodig hebben

B&B CASA ASOMBROSA || JAVEA || COSTA BLANCA || SPANJE

TIJD VOOR JEZELF || VAKANTIE

Uw droom

begint hier

Mooiste seizoen

De lente is voor iedereen wel het meeste favoriete en mooiste seizoen. Na een winter, voelen de eerste zonnestralen echt als een extreem genot. Hier bij BnB Casa Asombrosa in Jávea aan de Costa Blanca begint de lente al in februari.
Iedereen is ieder jaar opnieuw blij dat de winter voorbij is. Daarom is het verlangen naar de lente ook zo groot bij iedereen. Je kan terug naar buiten, de natuur komt in bloei en de vogeltjes beginnen terug te fluiten s’ morgens. Terug plannen maken voor de komende weken, maanden, de extra vrije dagen.

Waarom we de lente nodig hebben
JJe ontwaakt, waarom we de lente nodig hebben

Je ontwaakt

Wakker op een mooie lente dag is zoals wakker worden in een romantische film. De eerste zonnestralen schijnen door uw rolluik binnen en je voelt onmiddellijk de vitamine D naar je toe komen. En je bent meer gemotiveerd om uit je bed te komen, je voelt je beter in je vel. Het is echt intens genieten van die eerste warme zonnestralen. Kijken naar je kleerkast en denken, ja eindelijk is iets anders aandoen. En dan een heerlijk uitgebreid ontbijt op het terras.

Wandeling

In de winterperiode was je al blij dat het droog was en je een wandeling kon maken met die dikke winterjas. Nu dat de lente er aankomt met zijn eerste warme zonnestralen kan je terug buiten zonder die vervelende winterkledij. De geur opsnuiven van de natuur en de eerste zonnecrème op je gezicht tegen het verbranden. Het zomeruur komt eraan, het blijft langer licht en wil je langer buiten blijven. Opnieuw positief naar de wereld kijken je staat nu immers voor 2 zomers en maar 1 winter, grapje. Misschien nog een tip voordat je met je gezinnetje gaat wandelen, neem wat hapjes en blikjes drank mee voor onderweg ergens te stoppen en te genieten van de natuur.

een wandeling, waarom we de lente nodig hebben
De tuin, waarom we de lente nodig hebben

De Tuin

Lente brengt je ook weer naar de tuin, de eerste schoonmaak, nieuwe bloemetjes en planten zetten en voor de eerste maal het gras afdoen. Tuinmeubelen worden weer op zijn plaats gezet en de BBQ wordt klaargezet voor zijn eerste gebruik van het jaar. Eerste maal terug buiten eten nieuwe gerechtjes bedenken en welk vlees gaan je op de BBQ leggen. Naar de lokale boer met de fiets om zijn verse heerlijke verse groeten te kopen. Terug van die lekkere smoothies klaarmaken voor de kids en voor jezelf terug dat wit wijntje op je terras, wegdromend naar de vakantiedagen die er gaan aankomen.

Andere Blogs

Nu je al aan het wegdromen bent met een glas witte wijn kan je ook al eens andere blogs lezen. Je lentegevoel zal zal niet meer weg te denken zijn.

  1. Wandelen in een aangenaam klimaat
  2. Waarom reizen goed voor je is
  3. Onmisbare apps op reis
  4. Ben jij voorzichtig met selfies maken?
  5. Het vissersdorp Jávea
  6. Het eiland Tabarca | Costa Blanca
glas witte wijn drinken, waarom we de lente nodig hebben
Inschrijving informatie, BnB Casa Asombrosa Costa Blanca

Costa Blanca nieuwsbrief

Schrijf u nu in en ontvang regelmatig updates over de Costa Blanca

Een klein ogenblik a.u.b.

Bedankt voor uw inschrijving.
Vanaf nu zal u op regelmatige basis informatie van ons ontvangen over de  Costa Blanca.
U kan altijd onmidelijk terug uitschrijven indien u geen informatie over de Costa Blanca wenst.
 

BNB CASA ASOMBROSA

Calle Almudaina, 17
03730 Jávea
Alicante, Spanje
info@asombrosa.net
Tel.: +34 633 335 977