Logo B&B Casa Asombrosa, Javea, Costa Blanca, Spanje
Dutch NL English EN French FR Spanish ES Ukrainian UK
De lente hebben we nodig, B&B Casa Asombrosa in Jávea, Costa Blanca

De Lente

Lente hebben we echt nodig!

Mooiste seizoen

De lente is voor iedereen wel het meeste favoriete en mooiste seizoen. Na een winter, voelen de eerste zonnestralen echt als een extreem genot. Hier bij B&B Casa Asombrosa in Jávea aan de Costa Blanca begint de lente al in februari.
Iedereen is ieder jaar opnieuw blij dat de winter voorbij is. Daarom is het verlangen naar de lente ook zo groot bij iedereen. Je kan terug naar buiten, de natuur komt in bloei en de vogeltjes beginnen terug te fluiten s’ morgens. Terug plannen maken voor de komende weken, maanden, de extra vrije dagen.

een wandeling, waarom we de lente nodig hebben

Je ontwaakt

Wakker op een mooie lente dag is zoals wakker worden in een romantische film. De eerste zonnestralen schijnen door uw rolluik binnen en je voelt onmiddellijk de vitamine D naar je toe komen. En je bent meer gemotiveerd om uit je bed te komen, je voelt je beter in je vel. Het is echt intens genieten van die eerste warme zonnestralen. Kijken naar je kleerkast en denken, ja eindelijk is iets anders aandoen. En dan een heerlijk uitgebreid ontbijt op het terras.

Wandeling

In de winterperiode was je al blij dat het droog was en je een wandeling kon maken met die dikke winterjas. Nu dat de lente er aankomt met zijn eerste warme zonnestralen kan je terug buiten zonder die vervelende winterkledij. De geur opsnuiven van de natuur en de eerste zonnecrème op je gezicht tegen het verbranden. Het zomeruur komt eraan, het blijft langer licht en wil je langer buiten blijven. Opnieuw positief naar de wereld kijken je staat nu immers voor 2 zomers en maar 1 winter, grapje. Misschien nog een tip voordat je met je gezinnetje gaat wandelen, neem wat hapjes en blikjes drank mee voor onderweg ergens te stoppen en te genieten van de natuur.

De tuin

Lente brengt je ook weer naar de tuin, de eerste schoonmaak, nieuwe bloemetjes en planten zetten en voor de eerste maal het gras afdoen. Tuinmeubelen worden weer op zijn plaats gezet en de BBQ wordt klaargezet voor zijn eerste gebruik van het jaar. Eerste maal terug buiten eten, nieuwe gerechtjes bedenken en welk vlees gaan je op de BBQ leggen. Naar de lokale boer met de fiets om zijn verse heerlijke verse groenten te kopen. Terug van die lekkere smoothies klaarmaken voor de kids en voor jezelf terug dat wit wijntje op je terras, wegdromend naar de vakantiedagen die er gaan aankomen.

Lente in Jávea

De lente begint al vroeg in Jávea. Eind januari beginnen de eerste amandelbloesems zichtbaar te worden. Als je een verblijf boekt bij B&B Casa Asombrosa in Jávea, dan kan Nadia en Etienne je alles vertellen waar de mooiste plekjes zijn en de lente. Je hebt daar de keuze uit een mooi vakantieappartement of in je kan kiezen uit 1 van de twee gastenkamers met eigen privé badkamer. Ook Nadia haar ontbijten zijn stilaan gekend over heel België en Nederland. Vakantie in het najaar, B&B Casa Asombrosa, daar kom je als een vreemde en je vertrekt als een vriend!

Lees Ook Onze Andere Blogs:

Costa Blanca Weetjes

Schrijf u nu in en ontvang regelmatig updates over de Costa Blanca Weetjes

Een klein ogenblik a.u.b.

Bedankt voor uw inschrijving.
Vanaf nu zal u op regelmatige basis informatie van ons ontvangen over de  Costa Blanca.
U kan altijd onmidelijk terug uitschrijven indien u geen informatie over de Costa Blanca wenst.
 

BNB CASA ASOMBROSA

Calle Almudaina, 17
03730 Jávea
Alicante, Spanje
info@asombrosa.net
Tel.: +34 633 335 977