Logo B&B Casa Asombrosa, Javea, Costa Blanca, Spanje
Dutch NL English EN French FR Spanish ES Ukrainian UK
beste moment om vliegticket te boeken, B&B Casa Asombrosa in Javea aan de Costa Blanca

Beste moment om je vliegtickets
te boeken

Het kan je heel veel geld besparen

Geld besparen met op het beste moment vliegtickets te boeken, het kan. Op reis gaan is één van de leukste dingen van het jaar maar soms wat ingewikkeld om de juiste prijs te vinden. Want waar en wanneer boek je vliegtickets nu het best, voor de goedkoopste prijs en wanneer is het juiste moment om online te gaan? Wel Skyscanner heeft het voor je helemaal uitgezocht. Het bedrijf heeft informatie van miljoenen boekingen wereldwijd vergeleken. Dit per bestemming uitgerekend hoever je van tevoren moet boeken en op welke dagen je het beste kunt vliegen. 

beste moment vliegtickets boeken, B&B Casa Asombrosa in Jávea, Costa Blanca

Beste moment om je vliegticket te boeken

Om de vakantiegangers te helpen bij het boeken van hun vliegvakantie heeft Skyscanner een besparingsgenerator ontwikkeld. Het is met deze tool dat je heel wat geld kunt besparen op verschillende bestemmingen. Zo bespaar je al snel als een gezin van vier (2 volwassen plus 2 kinderen) een 100 euro. Toch niet slecht om enkel maar op het juiste moment te boeken. Skyscanner ontdekte ook wanneer je voor de laagste prijs wil gaan. Vanuit België of Nederland moet je gemiddeld 24 weken van tevoren boeken. Maar hoe populairder de bestemming hoe vroeger je moet boeken. Als je bijvoorbeeld een Citytrip naar Barcelona of Ibiza zou plannen kan je dit het beste al 40 weken voordien doen

Blijf gefocust voor extra toeslagen

Wees voorzichtig als je goedkope vliegtickets wilt boeken, steeds meer luchtvaartmaatschappijen rekenen toeslagen aan. Ze rekenen extra’s aan voor de stomste dingen.Denk aan je bagage, het kiezen van een bepaald stoelnummer, etc. Deze extra opties kunnen de prijs flink opdrijven. Zorg bijvoorbeeld dat je handbagage nooit groter of zwaarder is dan de door de luchtvaartmaatschappij gestelde afmetingen en gewicht.

Nog meer tips voor het beste moment om je vliegticket te boeken

Vliegtickets vergelijken en zo de goedkoopste deal scoren? Dat deed je natuurlijk al bij verschillende sites! Maar er zijn nog meer manieren om de beste deals en vliegticket aanbiedingen te vinden. In de eerste plaats, schrijf je in op onze nieuwsbrief ‘De weetjes van de Costa Blanca‘ en nog meer tips om goedkope vliegtickets te vinden.

Voor de liefhebbers van de Costa Blanca

Wil je een mooie en aangename vakantie aan de Costa Blanca. Voor een verblijf aan de Costa Blanca telt dezelfde regel als bij de vliegtickets. Hoe vroeger je boekt, heb je de beste verblijven voor de juiste prijs. Nu al zien we dagelijks boekingen binnen komen bij zowel de Bed en Breakfast, de appartementen als bij de villa verhuur. Trouwens wist je dat een vakantievilla huren goedkoper is dan je denkt!

Lees Ook Onze Andere Blogs:

Costa Blanca Weetjes

Schrijf u nu in en ontvang regelmatig updates over de Costa Blanca Weetjes

Een klein ogenblik a.u.b.

Bedankt voor uw inschrijving.
Vanaf nu zal u op regelmatige basis informatie van ons ontvangen over de  Costa Blanca.
U kan altijd onmidelijk terug uitschrijven indien u geen informatie over de Costa Blanca wenst.
 

B&B CASA ASOMBROSA

Calle Almudaina, 17
03730 Jávea
Alicante, Spanje
info@asombrosa.net
Tel.: +34 633 335 977