Logo B&B Casa Asombrosa, Javea, Costa Blanca, Spanje
Dutch NL English EN French FR Spanish ES Ukrainian UK

Onweerstaanbaar ontbijt
bij Casa Asombrosa

Verwen jezelf met vier onweerstaanbare ontbijtervaringen bij B&B Casa Asombrosa aan de Costa Blanca

Onweerstaanbare ontbijten bij B&B Casa Asombrosa

Welkom bij Bed en Breakfast Casa Asombrosa, in Jávea, waar onweerstaanbaar ontbijt een ware verleiding is! Bij ons wordt het ontbijt niet zomaar een maaltijd genoemd, maar een heerlijk moment van genot en verwondering. We serveren altijd aan tafel, met verse producten en een uitgebreide selectie aan lekkernijen. Of je nu in een van onze comfortabele kamers verblijft of voor het vakantieappartement hebt gekozen. Iedere vakantiegast kan genieten van ons onweerstaanbare ontbijt. Laat je verrassen door de gevarieerde gerechten, waaronder quiche, vleeswaren, Spaanse kazen, muesli, yoghurt, vers fruitsap en nog veel meer. Ben je vegetarisch? Geen zorgen, we hebben ook een heerlijk vegetarisch ontbijt voor jou samengesteld. Bereid je voor op een smakelijke en betoverende ochtend bij Casa Asombrosa!

Ontbijt 1: De Mediterrane Weelde

Stel je voor: een zacht briesje, een prachtig uitzicht op de Costa Blanca en een tafel vol met verleidelijke gerechten. Het onweerstaanbaar ontbijt begint met een hartige quiche, boordevol verse groenten en heerlijke kaas. Beleg je versgebakken brood met een scala aan vleeswaren, zoals prosciutto en salami, die perfect samengaan met onze selectie van smaakvolle Spaanse kazen. Verwen jezelf met een kom vol knapperige muesli en romige yoghurt, overgoten met vers fruit en honing. Sluit je maaltijd af met een verfrissend glas versgeperst fruitsap en een heerlijk kopje koffie of thee. Geniet van de Mediterrane weelde die je zintuigen zal betoveren.

De Ingrediënten: Ontbijt De Mediterrane Weelde

 • Hartige quiche met verse groenten en kaas
 • Assortiment van vleeswaren, zoals prosciutto en salami
 • Selectie van smaakvolle Spaanse kazen
 • Knapperige muesli en romige yoghurt
 • Vers fruit en honing
 • Versgeperst fruitsap
 • Koffie en thee
 • Verschillende soorten brood

Ontbijt 2: De Gezonde Start

Begin je dag met een energieboost en maak kennis met ons heerlijke gezond onweerstaanbaar ontbijt. We serveren een kleurrijk assortiment van vers gesneden fruit, dat je smaakpapillen zal verleiden en je lichaam zal voeden. Geniet van een verfrissende smoothie, gemaakt van fruit en yoghurt, die je een verkwikkende kick geeft. Voor de liefhebbers van hartige smaken hebben we een selectie van lichte en verse salades met knapperige groenten en sappige cherrytomaatjes. Vergeet niet een keuze te maken uit onze verschillende soorten vers brood en laat je verleiden door een heerlijke kop biologische thee of een verse latte. Kies voor de gezonde start en voel je klaar voor een dag vol avontuur.

De Ingrediënten: De Gezonde Start

 • Assortiment van vers gesneden fruit
 • Verfrissende smoothie gemaakt van seizoensgebonden fruit en yoghurt
 • Lichte en verse salades met knapperige groenten en cherrytomaatjes
 • Verschillende soorten vers brood
 • Biologische thee
 • Verse latte

Ontbijt 3: Het Hemelse Vegetarische Festijn

Speciaal voor onze vegetarische gasten hebben we een verrukkelijk onweerstaanbaar ontbijt samengesteld dat zelfs de meest vleesminnende fijnproevers zal bekoren. Begin met een rijke selectie van seizoensgebonden groenten, versgesneden en lichtjes geroosterde toast. Geniet van een hartige vegetarische quiche, boordevol smaakvolle groenten en heerlijke kaas. Verwen jezelf met een keuze uit verschillende spreads, zoals hummus en avocadopuree, die perfect samengaan met ons versgebakken brood. Proef de heerlijke Spaanse kazen die zorgvuldig zijn geselecteerd om je smaakpapillen te prikkelen. Voor een gezonde en voedzame start van de dag bieden we ook een variatie aan yoghurt, muesli en vers gesneden fruit. Sluit af met een kopje aromatische kruidenthee of een romige cappuccino. Laat je smaakpapillen dansen tijdens dit hemelse vegetarische festijn.

De Ingrediënten: Het Hemelse Vegetarische Festijn

 • Rijke selectie van seizoensgebonden groenten
 • Lichtjes geroosterd brood
 • Vegetarische quiche met groenten en kaas
 • Verschillende spreads zoals hummus en avocadopuree
 • Geselecteerde Spaanse kazen
 • Yoghurt en muesli
 • Vers gesneden fruit
 • Aromatische kruidenthee
 • Cappuccino

Ontbijt 4: Het Verrassingontbijt

Laat je verrassen door Nadia met haar uniek en verrukkelijk ontbijtmenu dat elke dag anders is. Nadia gebruikt haar creativiteit en expertise om een ​​speciaal samengestelde maaltijd te creëren die je smaakpapillen zal verwennen. Geniet van een scala aan smaken en texturen met gerechten zoals hartige taarten, warme sandwiches, versgebakken brood met verschillende spreads, seizoensgebonden salades en nog veel meer. Laat je verrassen door de culinaire hoogstandjes die de keuken van Nadia te bieden heeft. Dit ontbijt is perfect voor diegenen die houden van avontuurlijke smaken en graag worden verrast met nieuwe en spannende gerechten.

De Ingrediënten: Het Verrassingsontbijt

 • Dagelijks wisselend assortiment van gerechten,
 • zoals hartige taarten,
 • warme sandwiches,
 • versgebakken brood met verschillende spreads,
 • seizoensgebonden salades, en meer
 • Geselecteerde ingrediënten van hoge kwaliteit afhankelijk van het seizoen
 • Variatie van smaken en texturen
 • Dranken zoals koffie, thee en sappen worden geserveerd op basis van persoonlijke voorkeuren en beschikbaarheid van de dag

Ongeacht welk onweerstaanbaar ontbijt je kiest, we beloven dat je tafel gevuld zal zijn met verse producten van de hoogste kwaliteit. We hechten veel waarde aan lokale en biologische ingrediënten, zodat je de authentieke smaken van de Costa Blanca kunt proeven. Nadia zal ervoor zorgen dat je ontbijtervaring onvergetelijk wordt, met een warm welkom en uitstekende service.

Of je nu een gast bent in onze prachtige kamers of je hebt voor het vakantieappartement gekozen, je hebt de mogelijkheid om te genieten van deze heerlijke ontbijten. Begin je dag goed en geef jezelf de luxe van een uitgebreid ontbijt bij B&B Casa Asombrosa.

Boek nu je verblijf en maak je klaar voor een betoverende ochtend vol smaken en genot. Ontdek de magie van onze ontbijtervaringen en laat je verwennen bij Bed en Breakfast Casa Asombrosa, in Jávea, aan de prachtige Costa Blanca.

Wil je je vakantie doorbrengen in luxe? Bij AVPM-vakantieverhuur hebben we de perfecte villa voor jou. Ontsnap aan de dagelijkse sleur en geniet van alle comfort die onze exclusieve accommodaties bieden. En als je op zoek bent naar een onweerstaanbaar ontbijt, dan moet je zeker een reservering maken bij B&B Casa Asombrosa. Laat je betoveren door de heerlijke geuren en smaken die je zintuigen prikkelen. Begin elke ochtend met een culinair avontuur en maak je vakantie nog specialer. Laat ons je verwennen met een unieke ervaring die je nooit zult vergeten.

Lees Ook Onze Andere Blogs:

Costa Blanca Weetjes

Schrijf u nu in en ontvang regelmatig updates over de Costa Blanca Weetjes

Een klein ogenblik a.u.b.

Bedankt voor uw inschrijving.
Vanaf nu zal u op regelmatige basis informatie van ons ontvangen over de  Costa Blanca.
U kan altijd onmidelijk terug uitschrijven indien u geen informatie over de Costa Blanca wenst.
 

B&B CASA ASOMBROSA

Calle Almudaina, 17
03730 Jávea
Alicante, Spanje
info@asombrosa.net
Tel.: +34 633 335 977