Logo B&B Casa Asombrosa, Javea, Costa Blanca, Spanje
Dutch NL English EN French FR Spanish ES Ukrainian UK

Zonnebril trends 2022 voor dames en heren

B&B CASA ASOMBROSA || JAVEA || COSTA BLANCA || SPANJE

TIJD VOOR JEZELF || VERBLIJF

ZONNEBRIL TRENDS

Om coole zonnebrillen te kiezen kunt je dat doen op 2 manieren. Of je kies voor de klassiekers, de modellen van Ray-Ban bijvoorbeeld, die sinds mensengeheugenis al de ogen beschermen van onszelf en onze dierbaren. Maar je kan ook kiezen uit de trendy modellen voor 2022.
Ook voor 2022 zijn er weer een aantal nieuwe modellen zonnebrillen die trendy zullen zijn. Met deze hippe modellen zal jij een voorloper zijn dit jaar, We tonen je trendy 3 damesmodellen en 3 trendy herenmodellen in deze blog.

Wil liever heel de collectie zien, Klik dan op de link zonnebrillen.
Wil je ook weten aan wat een goede zonnebril moet voldoen, klik dan hier.

Dames zonnebrillen 2022

Ook voor de vrouwen staan er weer nieuwe trends klaar. Maar hoe ontstaan deze nou? Vaak begint het bij de ontwerpers van grote merken als Ray-ban, Dior of Calvin Klein. Wanneer bekende beroemdheden deze zonnebrillen beginnen te dragen dan gaat het vaak hard. 
Dit zijn de 3 populairste zonnebril trends voor dames van 2022.

Trends voor heren 2022

Oversized

Groter = Beter. Nou ja, niet altijd natuurlijk. Maar als het op zonnebrillen aankomt dan is dat dit jaar wel van toepassing. Dit is overigens iets wat we het afgelopen jaar ook veel zagen. Echter is dit vaker te zien met mode.
Is een oversized zonnebril wat voor jou? 

Vierkante glazen

Deze brillen zijn niet alleen oversized maar worden ook gekenmerkt door de vierkant-achtige glazen. Deze brillen hebben bijna altijd een frame wat van kunststof gemaakt is. Het voordeel hiervan is dat ze ook tegen een stootje kunnen.
Is een zonnebril met vierkante glazen iets voor jou?

Felle kleuren

Paars, blauw, roze, geel of groen. Qua kleur is niks te gek dit seizoen. Opvallen mag namelijk en dit doe je onder andere met een felgekleurde zonnebril. Maak een fashion statement met deze rode bril met roze glazen?

Trends voor heren 2022

Vorig jaar was het jaar van onder andere ronde modellen, kunststof brillen en gekleurde glazen. Daarnaast waren brillen met een top-bar en zonnebrillen met een vintage look populair. Sommige van deze trends komen dit jaar weer terug maar we zien ook weer nieuwe soorten zonnebril modellen die in de mode komen. Dit zijn de 3 populairste zonnebril trends voor heren van 2021.

Metalen frames

Waar we vorig seizoen heel veel kunststof tegen kwamen is het dit jaar juist metaal wat we veel gaan tegenkomen. Metalen frames zijn tijdloos en geven een wat stoerder uiterlijk. Daarnaast is het een materiaal wat bij iedereen goed staat; jong, oud, klein of groot.
bekijk het assortiment

Rechthoekige glazen

Eerst hadden we ronde glazen. In de zonnebril trends van 2022 zien we vooral rechthoekige glazen tegenkomen. Niet iedereen zal hiervoor kiezen. Dit model staat vooral erg goed bij mensen met een rond of een ovaal gezicht.
Dit is een model van Armani, maar er zijn nog andere modellen. klik hier

Retro - vintage

Uiteraard is het zo dat vintage nooit helemaal uit de mode gaat. Echter is het zo dat de populariteit van retro design vaak met golven heen en weer gaat. Nadat moderne designs en revolutionaire materialen jarenlang trendy zijn geweest, grijpt men nu weer terug naar de retro looks. Ray-Ban is nog altijd de grote specialist op gebied van Retro – Vintage, bekijk de brillen hier

Lees Ook Onze Andere Blogs:

Costa Blanca Weetjes

Schrijf u nu in en ontvang regelmatig updates over de Costa Blanca Weetjes

Een klein ogenblik a.u.b.

Bedankt voor uw inschrijving.
Vanaf nu zal u op regelmatige basis informatie van ons ontvangen over de  Costa Blanca.
U kan altijd onmidelijk terug uitschrijven indien u geen informatie over de Costa Blanca wenst.
 

BNB CASA ASOMBROSA

Calle Almudaina, 17
03730 Jávea
Alicante, Spanje
info@asombrosa.net
Tel.: +34 633 335 977