Logo B&B Casa Asombrosa, Javea, Costa Blanca, Spanje
Dutch NL English EN French FR Spanish ES Ukrainian UK
Een vliegvakantie boeken zonder zorgen

Goedkoop vliegtickets

Goedkoop Vliegticket Vindt Je Zo!

Onze 7 geheime tips voor goedkope vliegtickets

Vliegtickets vergelijken en zo de goedkoopste deal scoren? Dat deed je natuurlijk al bij verschillende sites! Maar er zijn nog meer manieren om de beste deals en vliegticket aanbiedingen te vinden. Dit zijn onze 10 geheime tips om goedkope vliegtickets te vinden. Speciaal voor de budgetreiziger!

Luchthaven Alicante en Valancia

1. Boek Op Het Juiste Moment

Om een goedkoop vliegticket te vinden, boekte je enkele jaren geleden super last minute omdat luchtvaartmaatschappijen graag de lege stoelen wilden verkopen.
 Nu zijn er zoveel budget airlines en zakenreizigers die bereid zijn om op het laatste moment veel te betalen, dat dat niet langer opgaat. De meeste online aanbieders hebben hun data van de afgelopen jaren gebruikt om uit te vinden wat de beste tijd is om vliegtickets te boeken.

2. Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Goedkoop vliegticket – Last minute deals zijn misschien moeilijk te vinden, maar ze zijn er wel degelijk. Kijk eens op de website van een aantal (budget)-luchtvaartmaatschappijen en schrijf je in voor hun nieuwsbrief. Binnen een mum van tijd raakt je inbox gevuld met vliegticket sales, nieuwe routes met speciale introductieprijzen en het belangrijkste: lage tarieven voor last minute vluchten. Tip: schrijf je ook in voor onze nieuwsbrief

3. Kies voor ‘Alicante, Valencia of een andere luchthaven’

Als je zin hebt om nieuwe bestemmingen te ontdekken die je zelf nog niet had bedacht. Dan vul je bij de zoekfunctie niets in.

 Hiermee kun je zien waar je het goedkoopste naar toe kunt reizen en ook wanneer het de goedkoopste tijd is om er naar toe te gaan. Vul alleen het vliegveld in vanaf waar je wilt vertrekken en in het bestemmingsveld als je uw bestemming al kent. Als je echt flexibel bent en niet gebonden aan bepaalde data, kun je ook meestal nog ‘de hele maand’ of ‘de goedkoopste maand’ invullen.

Aankomst- en vertrektijden voor de luchthavens Valencia en Alicante, klik hier

Als je je creditcard regelmatig gebruikt, is het wellicht aan te raden om voor een creditcardmaatschappij te gaan die je beloont met Airmiles die je vervolgens gebruikt om een goedkoop vliegticket met korting te kopen. Dit soort creditcard is een geweldige manier om de kosten op dure langeafstandsvluchten te verlagen. Meestal behoren deze creditcards bij een frequent flyer programma en hoe meer je besteedt, hoe meer punten je krijgt. De beste manier om deze punten te sparen is door je creditcard voor dagelijkse aankopen te gebruiken (zonder een schuld op te bouwen natuurlijk): benzine tanken en boodschappen doen. Zorg er wel voor dat je je creditcard iedere maand aflost, zodat je geen rente betaalt.

Soms kan het kopen van een retour-vlucht bij één luchtvaartmaatschappij duurder uitvallen dan het kopen van twee enkele reizen bij twee verschillende airlines. Je vliegt bijvoorbeeld van Eindhoven naar Alicante met Ryanair met een goedkope enkele reis en boekt je terugvlucht naar Eindhoven bij EasyJet. Deze methode geeft je ook meer flexibiliteit, omdat je naar huis kunt gaan wanneer je wilt en je kunt eventueel ook nog kiezen om vanuit een ander (goedkoper) vliegveld terug te vliegen, Valencia bijvoorbeeld.

6. Zoek met flexibele data

Vliegticket prijzen kunnen per dag enorm verschillen en daarom raden wij je, voor het vinden van een goedkoop vliegticket, aan om te zoeken met flexibele data voor je heen- en terugreis. Kies, indien je niet per se op een specifieke datum terug hoeft, voor een zo ruim mogelijke reisperiode zodat je meer keuzemogelijkheden hebt. Zoek dus binnen een week, een maand of zelfs een jaar.

7. Blijf op uw hoede

Blijf op je hoede voor extra toeslagen

Wees en blijf voorzichtig als je goedkope vliegtickets wilt boeken, omdat steeds meer luchtvaartmaatschappijen toeslagen berekenen voor van alles én voor alle wijzigingen. Denk aan bagage, het kiezen van een stoelnummer, etc. Deze extra opties kunnen de prijs flink opdrijven. Zorg bijvoorbeeld dat je handbagage nooit groter of zwaarder is dan de door de luchtvaartmaatschappij gestelde afmetingen en gewicht.

Mooie vakantie aan de Costa Blanca

Wil je een mooie en aangename vakantie aan de Costa Blanca. Boek dan een verblijf bij B&B Casa Asombrosa in Jávea, dan kan Nadia en Etienne je alles vertellen over de Costa Blanca. Je hebt daar de keuze uit een mooi vakantieappartement of in je kan kiezen uit 1 van de twee gastenkamers met eigen privébadkamer. Ook Nadia haar ontbijten zijn stilaan gekend over heel België en Nederland. Vakantie in het najaar, B&B Casa Asombrosa, daar kom je als een vreemde en je vertrekt als een vriend!

Lees Ook Onze Andere Blogs:

Costa Blanca Weetjes

Schrijf u nu in en ontvang regelmatig updates over de Costa Blanca Weetjes

Een klein ogenblik a.u.b.

Bedankt voor uw inschrijving.
Vanaf nu zal u op regelmatige basis informatie van ons ontvangen over de  Costa Blanca.
U kan altijd onmidelijk terug uitschrijven indien u geen informatie over de Costa Blanca wenst.
 

BNB CASA ASOMBROSA

Calle Almudaina, 17
03730 Jávea
Alicante, Spanje
info@asombrosa.net
Tel.: +34 633 335 977