Logo Asombrosa
nl Dutch

Is een wintervakantie een goed idee?

B&B CASA ASOMBROSA || JAVEA || COSTA BLANCA || SPANJE

Costa Blanca meer dan enkel zon en strand

Uw droom

begint hier

Het is bijna weer winter in België en Nederland dat betekent wind, kou, regen en vroeg donder. Als je pech hebt ook nog sneeuw gladde wegen en het wordt eigenlijk niet meer echt licht overdag. Je zou voor minder het koude kikkerlandje achter zich te laten. Waarom eens geen wintervakantie door te brengen aan de Spaanse Costa Blanca? Je voelt je nu eenmaal beter bij wat warmer weer en de Costa Blanca is een populaire bestemming om te overwinteren. Het fijne mediterrane keuken en klimaat met een gemiddelde temperatuur van rond 18 graden in de schaduw biedt volop mogelijkheden. 

Weinig energie?

Heb je ook last in de winter van die sombere of zelfs depressieve gevoelens. Dat komt door het gebrek aan zonlicht, kou en de donkere dagen en ze bieden je weinig energie. Met dit weer ben is ook niet bevorderlijk is voor je humeur en ook al niet voor je mentale als fysieke gezondheid. Zonlicht doet echt wonderen in de winter. Een wintervakantie in een zonnig land zoals aan de Costa Blanca in Spanje zorgt ervoor dat je een extra boost krijgt en zo de winter positief en happy doorkomt!

 

Voel je fitter, BnB Casa Asombrosa Javea, Alicante, BnB Costa Blanca

Voel je fitter

Naast je mentale gezondheid kan ook je fysieke gezondheid wel varen bij een vakantie in de winter vooral bij hogere temperaturen. Vooral voor mensen met reuma of gewrichtspijn. Dan kan de vochtige, koude winter zorgen voor extra klachten. Oorzaak hiervan zijn de weefsels en de spieren rond de gewrichten die ineenkrimpen en verzwakken door de kou. Ontstekingspijnen aan de gewrichten kunnen sterk verminderen bij een warm, droog klimaat. Je voelt je dan fitter en komt de winter door zonder die pijn!

Voorkom stress

Costa Blanca bevindt zich aan de kust van de Middellandse Zee dus ideaal voor een wintervakantie. Dankzij het microklimaat, zachte temperaturen, weinig regen en met meer dan 300 dagen zon per jaarDe Costa Blanca wordt al van de XIXe eeuw als toeristisch gezondheid bescherming beschouwdAl meer dan 100 jaar sturen artsen uit bijna heel Europa hun patiënten naar de Costa Blanca voor het het aangenaam klimaat. Meer dan een eeuw later word deze regio nog steeds beschouwd als een bron van gezondheid
Beste omgeving, BnB Casa Asombrosa Javea, Alicante, Spanje

Beste omgeving

De genezende eigenschappen van zee & zon zijn sinds de oudheid bekend. Het herstelt reuma gevallen, astma of osteoporose, maar ook de modernste aandoeningen zoals stress en spanning. Volgens de artsen, normaliseren de ionen van een zeeklimaat de onderdelen van het bloed. Het is zelfs bewezen dat een gebroken bot drie maal sneller geneest in een omgeving met zeewater dan met zoetwater. Het is de beste omgeving voor degenen die zich onder de zon en vreugde willen herstellen, voor de gezondheid willen zorgen of gewoon van het leven willen genieten.

Costa Blanca nieuwsbrief

Schrijf u nu in en ontvang regelmatig updates over de Costa Blanca

Een klein ogenblik a.u.b.

Bedankt voor uw inschrijving.
Vanaf nu zal u op regelmatige basis informatie van ons ontvangen over de  Costa Blanca.
U kan altijd onmidelijk terug uitschrijven indien u geen informatie over de Costa Blanca wenst.
 

Inschrijving informatie, BnB Casa Asombrosa Costa Blanca
BNB CASA ASOMBROSA

Calle Almudaina, 17
03730 Jávea
Alicante, Spanje
info@asombrosa.net
Tel.: +34 633 335 977