Logo B&B Casa Asombrosa, Javea, Costa Blanca, Spanje
Dutch NL English EN French FR Spanish ES Ukrainian UK
Met je vrienden op vakantie aan de Costa Blanca

Met vrienden op vakantie

Klinkt dit bekend? Genieten van je vakantie met je vrienden op vakantie aan het zonnige Costa Blanca. Je zult je batterij opladen, verbinden met elkaar en de kwaliteit van het leven ervaren. Een prachtige locatie om meer tijd te besteden aan de dingen die er echt toe doen voor jullie allemaal.  Lokale en zorgeloze service zullen jullie helpen om je te focussen op de prioriteiten en om het meeste uit je vakantieverblijf te halen. Alles wat je hiervoor hoeft te doen is de volgende stap te nemen. Jouw familie of je vrienden zullen je hier dankbaar zijn. 

Met je vrienden op vakantie, B&B Casa Asombrosa in Jávea, Costa Blanca

Zien we je aan de Costa Blanca?

Leuk! Jullie hebben tezamen een bestemming gekozen aan de Costa Blanca en je tickets zijn geboekt! Dan is verleiding is groot om te zeggen, ‘we zien daar wel wat we gaan doen’. Voor de wat minder ervaren samen reizigers is het toch slim om van tevoren even het een en ander door te nemen met elkander. Laat iedere medereiziger een lijstje maken met zijn of haar must see’s of must do’s en leg de lijstjes naast elkaar. Bepaal dan samen wat haalbaar is in de tijd die jullie samen hebben en sluit van tevoren al compromissen. Dit voorkomt een hoop gedoe tijdens je vakantieperiode zelf. Door duidelijke afspraken te maken voorkom je problemen met elkaar.

Flexibel

Je kunt heel eigenwijs vasthouden aan jouw eigen planning en je eigen verwachtingen, maar als je met vrienden reist, zul je hiervan af moeten wijken. Dram niet je zin door en doe regelmatig wat water bij de wijn. Op deze manier blijft het voor iedereen leuk en wijk je ook eens van je eigen patronen af. Maak er samen wat leuks van en stel je flexibel op, daarmee voorkom je onnodig gedoe en kun je terugkijken op een fijne reis samen.

Niet alles moet samen

Als je ervan uit gaat dat je elke dag alles samen moet doen, dat geeft je helemaal geen goed gevoel. Je reist al samen dus je hebt toch genoeg qualitytime samen. Laat iedereen zijn eigen voorstel doen op een stukje papier, en leg ze naast elkaar. Wil jij eens iets anders doen, dat is helemaal goed. En de ‘go with the flow’ instelling maakt je reis ook een stuk leuker.

Kies de juiste accommodaties

Als je met je vrienden op vakantie bent is het soms voordeliger om met z’n allen een huis te huren. Dat die mogelijkheid er is, is ook nog eens ontzettend gaaf want daardoor kun je bijvoorbeeld ineens een luxe villa huren! De plaats waar je tijdens je vakantie verblijft, bepaalt voor het grootste hoe leuk je vakantie is. Daarnaast is het ook zo dat je vakantieplezier vergroot kan worden als je met vrienden de vakantie samen door kunt brengen. Belangrijk is wel wanneer je een vakantie accommodatie huurt dat dit van alle gemakken voorzien is. Dat is al een goede basis van een geslaagde vakantie met vrienden.

Maar, waarom?

Jouw droom accommodatie bevindt zich dus zeker in onze selectie! We hebben de website zo makkelijk mogelijk voor je gemaakt. Op die manier kun je gemakkelijk en snel jouw familie en vrienden verrassen met een perfecte vakantieaccommodatie. Vanaf je eerste contact met ons professioneel team, zal het je duidelijk zijn, ‘Wij geven echt om jouw vakantie met je vrienden!’

We wensen jullie een fantastische leuke vakantie met je vrienden

Lees Ook Onze Andere Blogs:

Costa Blanca Weetjes

Schrijf u nu in en ontvang regelmatig updates over de Costa Blanca Weetjes

Een klein ogenblik a.u.b.

Bedankt voor uw inschrijving.
Vanaf nu zal u op regelmatige basis informatie van ons ontvangen over de  Costa Blanca.
U kan altijd onmidelijk terug uitschrijven indien u geen informatie over de Costa Blanca wenst.
 

B&B CASA ASOMBROSA

Calle Almudaina, 17
03730 Jávea
Alicante, Spanje
info@asombrosa.net
Tel.: +34 633 335 977