Logo B&B Casa Asombrosa, Javea, Costa Blanca, Spanje
Dutch NL English EN French FR Spanish ES Ukrainian UK
Droomvakantie, B&B Casa Asombrosa in Javea, Costa Blanca

Je droomvakantie

Je mag weer beginnen te dromen over je vakantie dit jaar. Het moet echte top, droomvakantie worden. Een mooie, inspirerende omgeving met prachtig weer en het juiste gezelschap is een extra pluspunt. Je wilt geestelijk en fysiek tot rust komen en volledig terug opgeladen naar huis gaan. Dit is wat je echt wilt dit jaar? Wist jij dat je uw droomvakantie kunt beleven zonder dat je veel moeite moet voor doen. Volg onze tips en je droomvakantie nu zal een succes zijn dit jaar.

droomvakantie, B&B casa Asombrosa in Jávea, Costa Blanca

Je Budget.

Het minder leuke aan vakantie is dat het geld kost naargelang de bestemming. Maar bepaal vooraf je budget. Droom je van de Bahama’s, maar je budget trekt het niet, dan zal het zeker geen droomvakantie worden. Zoek je een bestemming dichter bij huis de Costa Blanca bijvoorbeeld. Een Azuurblauwe Middellandse Zee, dat superhelder is. Aangename temperaturen met veel zonuren, palmbomen, de mooiste stranden en baaitjes. Gekend voor zijn variabele heerlijke mediterrane keuken.
Jávea aan de Costa Blanca is nog echt een betaalbare vakantiebestemming voor veel kwaliteit. Je droomvakantie zal  op financieel gebied al zeker een succes zijn.

Overleg samen

Overleg met je vriend(in), gezin of het nu alleen met je partner is of met samen met de kinderen. Met iedereen overleggen zal bijdragen tot het succes van je droomvakantie. Vraag wat zij verwachten tijdens hun droomvakantie. Want als het voor hun een teleurstelling is zal het voor jou geen prettige vakantie worden. Ook tijdens je verblijf is het verstandig om regelmatig met iedereen te overleggen. Bespreek vooraf wat je echt wil doen of gezien wilt hebben. Vraag ook aan je gezin of partner om af en toe wat water bij de wijn te doen. Op deze manier kan je echt een droomvakantie hebben voor iedereen.

Wat en Hoe

Wil je een droomvakantie aan het strand en je partner bijvoorbeeld cultuur dan zul je daar een compromis moeten in vinden. Of wil je juist tot rust komen en de andere zich volledig losgooien op vakantie bekijkt dan of dit mogelijk is op het verblijf dat je gekozen hebt. Welk verblijf kies je, een hotel, appartement, camping, hostel of een Bed en Breakfast? Kies je voor een studio of een appartement, ga je dan zelf koken, zijn er genoeg supermarkten in de buurt.  Wil je alle uit eten gaan, is er dan genoeg aanbod. Zijn er gezellige bars, restaurantjes in de buurt, enz. Door alles goed na te kijken te bespreken met je partner wat jullie tijdens de vakantie willen doen, zorg je ervoor dat je de juiste keuze maakt. Vergeet ook geen rekening te houden met de seizoenen op je vakiebestemming.

Vrije dagen

Nadat je met iedereen hebt overlegd wat je en de andere hun wensen zijn, je hebt een bestemming gekozen dan is het belangrijk niet alles vol te plannen. Natuurlijk wil je zoveel mogelijk zien of doen, maar een volle agenda is onnodige stress op vakantie. Het is verleidelijk om alles te doen wat je leuk vindt, maar je beleeft toch echt pas een droom vakantie als je genoeg rust. Plan enkele activiteit en in en doe het op de andere dagen rustig aan. Bouw je aan je relatie dat gebeurt te weinig tijdens het jaar wanneer je druk bezig bent met je werk en de kids. Zo weet je zeker dat je heerlijk ontspannen terug naar huis gaat en dat je vol enthousiasme kunt vertellen over je voorbije droomvakantie.

Droom aan de Costa Blanca

Dit zijn slechts enkele tips voor je droomvakantie. Maar uiteraard zijn er nog veel meer tips op te noemen. Als je een verblijf boekt bij B&B Casa Asombrosa in Jávea, dan zullen Nadia en Etienne je alles vertellen dat je een top droomvakantie zult hebben. Je hebt daar de keuze uit een mooi vakantieappartement of in je kan kiezen uit 1 van de twee gastenkamers met eigen privébadkamer. Ook Nadia haar ontbijten zijn stilaan gekend over heel België en Nederland. Vakantie in het najaar, B&B Casa Asombrosa, daar kom je als een vreemde en je vertrekt als een vriend!

Lees Ook Onze Andere Blogs:

Costa Blanca Weetjes

Schrijf u nu in en ontvang regelmatig updates over de Costa Blanca Weetjes

Een klein ogenblik a.u.b.

Bedankt voor uw inschrijving.
Vanaf nu zal u op regelmatige basis informatie van ons ontvangen over de  Costa Blanca.
U kan altijd onmidelijk terug uitschrijven indien u geen informatie over de Costa Blanca wenst.
 

BNB CASA ASOMBROSA

Calle Almudaina, 17
03730 Jávea
Alicante, Spanje
info@asombrosa.net
Tel.: +34 633 335 977