Logo Asombrosa
nl Dutch

Tips voor jou droom vakantie

DROOMVAKANTIE || B&B CASA ASOMBROSA || JAVEA || ALICANTE || COSTA BLANCA

DROOMVAKANTIE || TIJD VOOR JEZELF || GENIETEN || RELAXEN || ONTSTRESSEN

Uw droom

begint hier

We beginnen met een bonus- tip: een droom vakantie beleven hangt niet af van je bestemming. Je kunt overal genieten, het is alleen de goede voorbereiding dat van uw vakantie een droombestemming maakt!

We mogen weer beginnen te dromen. Dit jaar moet het echt top zijn, een droomvakantie moet het worden. Een mooie, inspirerende omgeving, aangenaam weer en met het juiste gezelschap om je heen. Je wil tot rust komengeestelijk en fysiek, en volledig terug opgeladen naar huis gaan. Kan dit echt? Ja je kunt uw droom vakantie beleven zonder dat je hier veel moeite voor hoeft te doen. Volg deze 5 tips voor je droomvakantie nu al te boeken.

Droom vakantie budget.

Het minder leuke aan vakantie is dat het geld kost, veel geld naargelang de bestemming. Maar toch is het belangrijk vooraf een budget te bepalen voor je droomvakantie. Droom je van de Bahama’s, maar je budget trekt het niet, dan zal het zeker geen droomvakantie zijn. Zoek een bestemming dichter bij huis zoals de Costa Blanca de azuurblauwe zee is daar super helderaangename temperaturen, palmbomen, mooie stranden en is gekend voor zijn heerlijke mediterrane keuken. De Costa Blanca is een betaalbare vakantiebestemming waardoor je niet bij iedere euro na hoeft te denken of je hem wel kunt uitgeven. Dit zorgt ervoor dat je droomvakantie een stuk relaxter verloopt!

Droom vakantie, Javea
Overleg samen, droom vakantie

Overleg samen

Overleg met iedereen die mee op vakantie gaat of het nu alleen met je partner is of met de kids overleg met iedereen die meegaat op je droomvakantie. Vraag wat ze verwachten tijdens hun verblijf. Want als het voor hun een teleurstelling is zal het voor je ook geen prettige vakantie worden. Ook tijdens uw verblijf is het verstandig om regelmatig met iedereen te overleggen wat ze verlangen. Bespreek vooraf wat je echt wil doen of gezien wil hebben. Als je dit niet doet kun je daarna alleen maar zeggen ‘had ik, maar’. Vraag ook aan iedereen om af en toe wat water bij de wijn te doen, op die manier kan het echt een droomvakantie worden voor iedereen.

De bestemming

Deze tip is eigenlijk een vervolg op vorige tip. Wil je een droom vakantie aan het strand en je partner bijvoorbeeld cultuur dan zal je daar een compromis moeten in vinden. Of wil je juist tot rust komen en de andere zich volledig losgooien op vakantie bekijk dan of dit mogelijk is op je verblijf. Waar ga je verblijven, een hotel, appartement, camping, hostel of een Bed and BreakfastGa je samen met vrienden, bekijk dan of je nog voldoende privé of vrijheid hebt voor jezelf. Door goed te bespreken met iedereen wat je tijdens de vakantie wilt doen, zorg je ervoor dat je de juiste keuze voor een bestemming maakt. Houd ook rekening met het klimaat en het seizoen waarin je wilt gaan. 

bestemming, droom vakantie in Jávea
Hou vrije dagen in uw droom vakantie

Hou vrije dagen

Nadat je met iedereen hebt overlegd wat je en de andere hun wensen zijn, je hebt een bestemming gekozen dan is het belangrijk niet alles vol te plannen. Natuurlijk wil je zoveel mogelijk zien of doen, maar een volle agenda is onnodige stress op vakantie. Het is verleidelijk om alles te doen wat je leuk vindt, maar je beleeft toch echt pas een droom vakantie als je genoeg rust. Plan enkele activiteit en in en doe het op de andere dagen rustig aan. Bouw je aan je relatie dat gebeurt te weinig tijdens het jaar wanneer je druk bezig bent met je werk en de kids. Zo weet je zeker dat je heerlijk ontspannen terug naar huis gaat en dat je vol enthousiasme kunt vertellen over je voorbije droomvakantie.

Geniet

Laat uw werk en het gejaagd dagelijkse leven los op je droom vakantie.  De boel zal wel draaien zonder je die korte periode dat je met vakantie bent. Maak een afspraak met jezelf dat je, maar 1 maal per dag je mails en sociale media bekijkt. Hierdoor zul je meer ontspannen zijn en veel meer van je vakantie kunnen genieten. Doe ook eens iets spannend of iets gek. Probeer iets te doen wat je al lang van droomde, huur eens een cabrio, eens snorkelen of maak eens een lange avondwandeling. Hierdoor geniet je veel meer van alles wat er om je heen gebeurt en je zult merken het veel makkelijk zal zijn om in vakantiestemming komen We wensen je nu een hele fijne droomvakantie.

Geniet tijden uw droom vakantie bij BnB Casa Asombrosa, Javea

Costa Blanca nieuwsbrief

Schrijf u nu in en ontvang regelmatig updates over de Costa Blanca

Een klein ogenblik a.u.b.

Bedankt voor uw inschrijving.
Vanaf nu zal u op regelmatige basis informatie van ons ontvangen over de  Costa Blanca.
U kan altijd onmidelijk terug uitschrijven indien u geen informatie over de Costa Blanca wenst.
 

Inschrijving informatie, BnB Casa Asombrosa Costa Blanca
BNB CASA ASOMBROSA

Calle Almudaina, 17
03730 Jávea
Alicante, Spanje
info@asombrosa.net
Tel.: +34 633 335 977