Logo B&B Casa Asombrosa, Javea, Costa Blanca, Spanje
Dutch NL English EN French FR Spanish ES Ukrainian UK
Wandel App Wikiloc, B&B Casa Asombrosa in Jávea, Costa Blanca, vakantie appartement verhuur

Wandel App Wikiloc

Wandel App Wikiloc is de beste app

Als je je aangetrokken voelt tot wandelen, dan is de wandel App Wikiloc echt voor jou. Je moet eens kijken naar de geweldige functies die deze app je biedt! In deze wandel app Wikiloc vind je namelijk de meeste wandelroutes van over de gehele wereld. Het beste van alles is dat het een praktische en volledig gratis versie heeft. Daarnaast is het grote kenmerk van de wandel app Wikiloc dat deze door de gebruikers ervan zelf is gemaakt.
Iedereen kan namelijk niet alleen de beschikbare routes zelf verkennen, maar daarnaast ook nieuwe routes creëren en toevoegen. Op deze manier helpen mensen met een database opbouwen waar andere wandelaars van over de hele wereld van kunnen profiteren. Dankzij de populariteit van de applicatie wordt deze database nog elke dag beter en groter
Wandel App Wikiloc, B&B Casa Asombrosa in Jávea, Costa Blanca, vakantie appartement

De wandelapp die iedereen moet proberen

Met een vakantie bij ons, in B&B Casa Asombrosa, leek het voor Karin en Wout een goed idee om vooraf wat wandelingen op te zoeken die ze vanuit onze bed en breakfast konden starten. We hebben zelf wel enkele wandelroutes op onze website staan op de website staan, maar dit was voor de ervaren wandelaars niet voldoende om hun vakantie te vullen. De ene na de andere wandelsite struinde ze af en voor ze het wisten hadden ze een aantal toffe wandelroutes te pakken, allemaal uitgestippeld door andere wandelaars met Wikiloc App. Huh, Een soort Wikipedia voor wandelroutes. Klinkt dat niet goed? Lees dan vooral even verder!

Navigeren met Wikiloc

Natuurlijk zijn er nog andere wandel Apps zoals Maps.me bijvoorbeeld. Daar kunt je wel mee navigeren maar geen wandelroutes mee opzoeken. Maar met de Wikiloc App kan het allebei. Het mooie is ook dat je deze routes zelf kunnen plaatsen en anderen wandelaars er een mening kan over geven. Wat er goed aan is, dat je met dit deze routes niet altijd de standaard aangegeven routes in een gebied moet bewandelen, maar dat je er wel zeker van bent dat de route te bewandelen is en dat je weer uitkomt bij je startpunt.

Vanzelf een seintje

Het meest handige van de wandel app Wikiloc is dat je uw smartphone in je broekzak kan houden. Je hoeft echt niet continue met je smartphone voor je neus rond te lopen. Je loopt dan wel niet continu dezelfde route, maar je loopt wel over bestaande wandelpaden. Op het moment dat je een verkeerde weg inslaat geeft de Wikiloc App een seintje. Sla je de juiste weg in, ook dan krijg je een seintje. Die twee verschillende geluiden zijn goed van elkaar te onderscheiden. Dit ontzettend handig. Zo handig dat eens je de App gebruikt hebt er ook voor zal kiezen voor kortere wandelingen, aan de Costa Blanca bijvoorbeeld. Een voorbeeld: De populairste Wandelroutes in Denia

Maar hoe werkt wandel App Wikiloc

Hoe werkt wandel app Wikiloc op je smartphone? Als je een liefhebber bent van gewone wandelpaden of paden die de meeste inspanning vergen, dan is wandel app Wikiloc een website voor jou. In een paar woorden kunnen we deze website omschrijven als een wolk die je kunt openen om nieuwe routes te vinden en te downloaden. In het begin waren deze website en zijn applicaties erop gericht om de routes in de GPS te installeren, maar door de opkomst van mobiele apparaten en andere gadgets heeft dit ertoe geleid dat het gebruik van deze website momenteel bijna volledig is voorbehouden aan smartphones.

Hoe kan ik een profiel aanmaken op Wikiloc?

Het eerste dat je moet doen, is naar de Wikiloc-website gaan en daar maakt je uw nieuwe profiel aan. Hiervoor hoeft u alleen uw persoonlijke gegevens in te voeren. Dan krijgt je toegang tot het hoofdscherm en je begint alle inhoud van de pagina te zien. Wanneer je toegang hebt tot je persoonlijke account, moet je ook aangeven welke activiteiten uw interesse wekken. Je hebt de mogelijkheid om de algemene categorieën te kiezen, het kan wandelen zijn, of de meer specifieke categorieën zoals bodybuilding, afhankelijk van wat je favoriete activiteit is, je kunt elke optie kiezen.

Hoe vind ik routes?

Wanneer je klaar bent met het kiezen van de activiteiten van jouw keuze, zal de Wikiloc-website je enkele routes tonen van je huidige plaats. Je kunt dan kiezen tussen alles wat je maar kunt bedenken om te doen, het type terrein, de moeilijkheidsgraad van het wandelpad, de tijd van de wandelroute en nog veel meer. Een van de dingen die wandel app Wikiloc het meest kenmerkt, is het zoeken naar nieuwe wandelpaden om van te genieten. Via deze website van Wikiloc heb je toegang tot elke route ter wereld! Bekijk eens de 402 wandelroutes rond Jávea, Costa Blanca

Kan ik mijn eigen routes uploaden?

In de wandel app Wikiloc kunt je ook je eigen wandelroutes uploaden. Dit kunt je doen voor jezelf en voor andere wandelaars. Dit is een manier om de applicatie onder alle gebruikers van de app te laten groeien. Als je uw eigen routes wilt uploaden, start je in de App ‘Route Opnemen’. Op het einde van je wandeling kunt je de route opslagen, je moet wel eerst de wandelroute een naam geven. Wikiloc heeft alle details van de route nodig, zodat de informatie kan verstrekken aan andere geïnteresseerden. Wanneer je inlogt, kun je ook routes naar keuze uploaden vanaf je Garmin-toestel, je mobiel of zelfs vanuit Wikiloc ‘s eigen applicatie.

Voor de echte provisionele wandelaars is er ook nog voor een klein bedrag een Premium versie te verkrijgen. Daar vind je alles op de site van Wikiloc

B&B Asombrosa

Als je een verblijf boekt bij B&B Casa Asombrosa in Jávea, dan kan Nadia en Etienne je alles vertellen over de wandel App Wikiloc. Je hebt daar de keuze uit een mooi vakantieappartement of in je kan kiezen uit 1 van de twee gastenkamers met eigen privébadkamer. Ook Nadia haar ontbijten zijn stilaan gekend over heel België en Nederland. Vakantie in het najaar, B&B Casa Asombrosa, daar kom je als een vreemde en je vertrekt als een vriend!

Lees Ook Onze Andere Blogs:

Costa Blanca Weetjes

Schrijf u nu in en ontvang regelmatig updates over de Costa Blanca Weetjes

Een klein ogenblik a.u.b.

Bedankt voor uw inschrijving.
Vanaf nu zal u op regelmatige basis informatie van ons ontvangen over de  Costa Blanca.
U kan altijd onmidelijk terug uitschrijven indien u geen informatie over de Costa Blanca wenst.
 

B&B CASA ASOMBROSA

Calle Almudaina, 17
03730 Jávea
Alicante, Spanje
info@asombrosa.net
Tel.: +34 633 335 977