nl Dutch

Zeilen aan de Costa Blanca

VILLA CASA ASOMBROSA | DENIA | JAVEA | COSTA BLANCA

ZEILEN | COSTA BLANCA | B&B CASA ASOMBROSA

Uw droomvakantie begint hier

Villa Casa Asombrosa

Costa Blanca | Javea een authentieke villa en gezellige Bed & Breakfast met slechts 2 kamers en een appartement op 10 minuutjes van de jachthaven. Aan de voet van de Montgó berg is onze B&B villa gevestigd. Wij streven ernaar onze gasten vooral het gevoel van thuiskomen te geven. Daarnaast is onze prioriteit er voor te zorgen dat onze gasten een goed ontbijt, rust en privacy dit alles met de uiterste zorg voor hygiene te bieden. Op deze pagina willen we u van Jávea de combinatie van maagdelijke baaien en uitgestrekte goudgele zandstranden geven.

zeilen, jachthaven, Javea, Denia
Zeilen, Jávea, Costa Blanca, baaitjes, goudgele stranden, restaurantjes

Zeilen Javea

Wie in Jávea komt zeilen wordt beloond met gevarieerde kust van stranden en gezellige baaitjes. Vanaf de “Cabo de San Antonio” tot aan de baai “Cala Granadella” kan je zeilen door een gevarieerd kustgebied omgeven van zijn natuurlijke charme van de Costa Blanca. De combinatie van maagdelijke baaien en uitgestrekte goudgele zandstranden en nog echte mediterraanse restaurantjes vormen een kust die klaar is om aan haar bezoekers. Jávea zal alles in het werk stellen om haar bezoekers een maximaal aan genot te bieden

Cabo de San Antonio

Het zee reservaat van de kaap van San Antonio, met een grote rijkdom aan diersoorten. Waaronder talrijke beschermde, zoals de langoustine, de tandbaars en de Hoornkoralen. Zeilen, onderwatersport beoefenen of baden is hier een buitengewone belevenis.Binnen het grote aanbod van stranden zijn vooral het drukbezochte strand, Playa del Arenal, en de aantrekkelijke baai Cala Granadella noemenswaardig. Deze laatste vooral vanwege de kwaliteit van haar wateren.

Puerto Jávea

zeilen, Javea, Cala Granadella , Costa Blanca

Cala Granadella

Cala Granadella is een prachtige kiezel- en rots baai van ongeveer 220 meter lang met rustige golfslag waardoor baden er zeer aangenaam is. Ze ligt aan de meest zuidelijke zone van Jávea en je kan er het Kasteel van La Granadella zien. Het is een strand vol geschiedenis de blauwe vlag is bovendien een onderscheiding die de kwaliteit van haar wateren en diensten garandeert. De baai is geschikt om er te duiken, aan onderwatersport te doen en te snorkelen.

Cala Portichol

De baai Cala Portichol ligt tussen de landpunt Punta Negra en de kaap Cabo Negro. Een indrukwekkende kliffenzone rijk aan autochtone vegetatie. Vanaf de baai, Cala del Portichol kan men het eiland van Portichol ontdekken. Het is een baai van circa 800 meter lang en het bestaat uit grof zand en er zijn restaurants, douches en toiletten. Een openbare telefoon en een schoonmaakdienst voor het onderhoud van de stranden en het ledigen van de prullenmanden.
zeilen, Javea, Cala Sardinera

Cala Sardinera

Een maagdelijke kiezelbaai van 500m lang en bevindt zich aan de noordkant van de kaap, Cabo de San Martín. Bij aankomst word je beloond met de mogelijkheid om in bijna volstrekte eenzaamheid te kunnen zwemmen.

Jávea Beaches

Cala Blanca

Een rots baai van 300m lang en een buitengewone baai waar men uitsluitend te voet of via de zee naartoe kan. Je geniet hier van een prachtig panoramisch uitzicht op de witte rots kliffen.

Zeiele, jachthavens, Costa Blanca, Denia

Cala Ambolo

Is een kleine kreek met helder water ten zuiden van de kaap Cabo de la Nao. Waar je het eilandje Isla del Descubridor kan ontwaren. Dit is 80m lang en perfect om van een rustig bad te genieten of te duiken en genieten van de rijke Poseidon prairies op de zeebodem.

Playa Muntanyar

1380m lang met ronde kiezels en diep turquoise water als visitekaartje. Het beschikt over talrijke bedrijfjes die zeilcursussen, waterskibeoefening, verhuur van windsurfplanken of waterscooters aanbieden. Geeft ook informatie betreffende de toestand van de zee, strandbewaking, bus- en taxihalte, cafés en restaurants.
Zeilen, Jávea
Cala Tangó, Javea, Stranden, baaien

Cala Tangó

De baai heeft een lengte van 100m en is gelegen achter de Jachtclub van Jávea. Zeer dichtbij het zee reservaat van de kaap van San Antonio. Er is een restaurant en vlaggen die de toestand van de zee aanduiden, douches en toiletten.

BNB CASA ASOMBROSA

Adres:
Calle Almudaina, 17
03730 Jávea
Alicante, Spanje
info@asombrosa.net
Tel.: +34 648 787 299