Logo B&B Casa Asombrosa, Javea, Costa Blanca, Spanje
Dutch NL English EN French FR Spanish ES Ukrainian UK
Sport activiteiten in Javea, Costa Blanca, Spanje, B&B Casa Asombrosa

Sport activiteiten

Er zijn zeker genoeg sport-activiteiten te beleven in Jávea aan de Costa Blanca. Zo kun je er wandelen, fietsen, golf, zelen, duiken en snorkelen en nog zoveel meer andere sporten. We geven hier maar een greep uit de zovele sportactiviteiten in de onmiddellijke omgeving van B&B Casa Asombrosa.

Golf In Jávea

Costa Blanca heeft een uitgebreid netwerk aan golfterreinen. Zo kun je kiezen uit maar liefst achttien verschillende golfbanen aan op verschillende plaatsen. Je hebt ook nog eens een keuze uit de verschillende moeilijkheidsgraden.

Zeilen In Jávea

Zeilen is een van de meest populaire watersporten in Jávea aan de Costa Blanca. Met de zachte winden, enkele zeilscholen en dit samen met een gevarieerde kustlijn besluiten de toeristen hier te zeilen. De jachthaven van Jávea doet dienst als commercieel punt en als veerhaven.

Fietsen In Jávea

Waarom zou je niet die lui lekker vakantie in Jávea, aan de Costa Blanca, inruilen voor een actieve vakantie op de fiets? Jávea leent zich ideaal voor een fietsvakantie die toegankelijk is voor het hele gezin. Inspiratie nodig voor tijdens jouw volgende vakantie?

Wandelen In Jávea

Vanuit B&B Casa Asombrosa zijn er verschillende wandelroutes met een verscheidenheid aan niveaus en tijdsduur. Je kunt een gezellig rondje met de hond wandelen of kiezen voor een route met hoogteverschil en klimwerk. Je vindt hier in Jávea voor iedere wandelaar iets. Alle wandelroutes lopen door prachtige natuurgebieden waar je kunt genieten van de natuur in zijn volle schoonheid.

Snorkelen In Jávea

Je kunt prima snorkelen als duiken in Jávea aan de Costa Blanca. De temperatuur van het zeewater is het gehele jaar door kalm, zacht en aangenaam. De gemiddelde temperatuur komen zelden onder de 16 graden Celsius. Dit komt vooral door de warme stroming in dit gedeelte van de Middellandse Zee. Jávea is gekend onder de snorkelaars voor de zovele verschillende plaatsen om te snorkelen

Paddle In Jávea

Hou jij ook van buitensporten tijdens je vakantie? Paddle of SUP is een uitdagende sport die iedere jaar aan populariteit wint op vakantie. In Jávea kan je die sport 12 maanden op jaar beoefenen! Paddle is een sportactiviteit op de Middellandse Zee op een grote surfplank. Door dat je continu op zoek bent naar je balans zorgt deze sport ervoor dat alle spieren in beweging zijn.

Costa Blanca Weetjes

Schrijf u nu in en ontvang regelmatig updates over de Costa Blanca Weetjes

Een klein ogenblik a.u.b.

Bedankt voor uw inschrijving.
Vanaf nu zal u op regelmatige basis informatie van ons ontvangen over de  Costa Blanca.
U kan altijd onmidelijk terug uitschrijven indien u geen informatie over de Costa Blanca wenst.
 

BNB CASA ASOMBROSA

Calle Almudaina, 17
03730 Jávea
Alicante, Spanje
info@asombrosa.net
Tel.: +34 633 335 977