Logo Asombrosa
nl Dutch

Pretparken voor de kinderen

KIDS |PRETPARKEN | THEMA PARKEN, WATERVALLEN

Uw droom

begint hier

Costa Blanca met zijn aangenaam klimaat is een uitstekende familiebestemming. Het landschap wordt niet alleen bepaald door verscheidenheid aan stranden! Maar ook door bergen, kleine dorpjes en de moderne kuststeden die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Op zoek naar meer sensatie voor de klein en groot? Beleef dan een gave dag in één van de zovele pretparken waar ze zich kompleet kunnen uitleven.

Het bekendste is ongetwijfeld Aqualandia water pretpark, misschien wel het grootste water pretpark van Europa. Het is gelegen in Benidorm aan de Costa Blanca. Het is verbonden met het zeedierenpark Mundomar, dat direct naast ligt. Beide parken delen ook dezelfde gratis parking plaatsen. Bijzondere is ook dat het water rechtstreeks komt uit de Middelandsezee.

Mundomar is een dieren pretpark in Benidorm, ontworpen voor kinderen, jongeren en volwassenen, en ideaal voor familiebezoeken. Het park huisvest zoogdieren, vogels en reptielen, en er worden diverse shows vertoond.

Een echt Dino Park is te vinden aan de Costa Blanca, compleet met geluid en beweging. Super spannend voor kinderen en ook wel een beetje voor ouders. Het Dino Park ligt in de bergen in L’Algar

Je bent geen “fan” van het strand. Al dat zand tussen je tenen vind je maar niets. Maar je houdt wel van een frisse duik midden in een prachtig stukje groene natuur. Dan is een uitstap naar het beschermde natuurgebied les Fonts de l’Algar of Fuentes d’Algar de moeite waard zeker ook voor de kids.
Vanuit onze Villa is het een uurtje rijden met de wagen.

Paddle-surfen, Paddle SUP, Paddle Surf … noem maar wat je wilt! Maar start met een kleine cursus er zijn verschillende clubs te vinden in Jávea. Verbetert je zelfrespect en maak een verbinding met de natuur al is deze laatste soms moeilijk te overwinnen is. Het is een van de beste en de plezantste wateractiviteiten in Jávea die je kunt doen tijdens je vakantie. Bovendien is het een sport die je alleen of met het hele gezin kan beoefenen

Cova Tallada is de meest indrukwekkende grot in de regio Valencia. Een echt juweel dat in Jávea aan de Costa Blanca ligt en die je elke keer weer opnieuw u en de kids zal verrassen. Om hier meer een visueel beeld mee te geven hebben we gekozen voor 2 YouTube filmpjes in plaats van foto’s.

BNB CASA ASOMBROSA

Calle Almudaina, 17
03730 Jávea
Alicante, Spanje
info@asombrosa.net
Tel.: +34 633 335 977