Logo Asombrosa
nl Dutch

Paddle Windsurfing Javea

WINDSURFING – PADDLE in Javea – BnB Casa Asombrosa

bed and breakfast COSTA BLANCA

Uw droom

begint hier

Paddle-Surf

Jávea aan de Costa Blanca is een uitstekende plaats voor het beoefenen van de Paddle-surf of windsurfen. Met de warme wind die met snelheden van 3, 5 tot 7 Beaufort zijn de ideale omstandigheden om de golven te surfen. Er zijn verschillende plaatsen om deze sport te beoefen in Jávea. Vanaf onze villa B&B Casa Asombrosa ben je op geen 5 minuten van de Puerto waar je al de Paddle=surf of het windsurfen kan beoefenen.

Paddle Surf in Javea, Alicante, Costa Blanca
wat is Paddle surf

Wat is Paddle Surf?

Paddel-surfen is de modieuze bezigheid. Stel je voor dat je roeit terwijl je geniet van het prachtige zonsondergang in Jávea (Alicante). het paddle-surf vereist geen eerdere ervaring, noch vereist het een geweldige sportieve conditie. In tegenstelling tot wat het misschien lijkt, is het eigenlijk een gemakkelijke sport. Terwijl het wordt beschouwd als een van de meest complete activiteiten als het gaat om totale lichaamswerk. Wil je uzelf meer balans, kracht en spieren opbouwen dan is paddle- surf zeker iets voor jou. De voordelen van het beoefenen van paddle- surf in Jávea zijn ontelbaar.

Welke stranden

Welke stranden en/of baaien zijn het meest geschikt om met te beginnen. Hierbij houden we er rekening mee dat er parkeergelegenheid in de buurt. En of er tijdens de paddle- surf ook nog van interessante uitzichten kan genieten.

  • Arenal strand
  • Grava strand
  • Cala Granadella
  • Cala Blanca
  • Cala Barraca of Portixol
  • Benissero Beach – Muntanyar
Welke stranden in Javea, Padle surf
Casa Asombrosa - Paddle Surf

Paddle SUP

Is het paddle-surfen, paddle SUP, paddle Surf … noem maar wat je wilt! Maar start met een kleine cursus er zijn verschillende clubs te vinden in Jávea. Verbetert je zelfrespect en maak een verbinding met de natuur al is deze laatste soms moeilijk te overwinnen is. 1 ding is zeker, het is een van de beste en de plezantste wateractiviteiten in Jávea die je kunt doen tijdens je vakantie. Bovendien is het een sport die je alleen of met het hele gezin kan beoefenen.

Het avontuur

Gooi jezelf eens in het avontuur en volg de instructies van de goed opgeleide instructeurs. Die na een korte 1ste les en warming-up u langs de prachtige kustlijn vol met stranden en baaien van Jávea brengt. Tijdens het uitoefenen van de paddle-surf kan je tijdens de rustpauze nog genieten van de wonderen van het middellandse zee reservaat. Neem een plons in het azuurblauw zeewater zet een snorkel op en je ziet een wereld die je normaal alleen op een televisiedocumentaire ziet. Of verken 1 van de talrijke zee- grotten of eilandjes die het mooie Jávea te bieden heeft.

voor kinderen Cove-Tallada Denia, Javea, Alicante, Costa Blanca
Padle en surf in Javea voor beginners

Windfinder

Windfinder is gespecialiseerd in weers- en windverwachtingen van Jávea. Iedereen die met een boot, windsurfing, duikers of Paddle-surf doet maakt gebruik van de dienst. Hun prognose is gebaseerd op het GFS-model en zijn wereldwijd beschikbaar. De horizontale resolutie is ongeveer 13 km. Prognoses worden 4 maal per dag berekend. Om 06:00, 12:00, 18:00 en 00:00 uur Midden-Europese standaardtijd. De voorspellingen zijn beschikbaar in tijdstappen van 3 uur en. maximaal 10 dagen in de toekomst. De pijlen wijzen in de richting waarin de wind waait.

BNB CASA ASOMBROSA

Calle Almudaina, 17
03730 Jávea
Alicante, Spanje
info@asombrosa.net
Tel.: +34 633 335 977