Logo B&B Casa Asombrosa, Javea, Costa Blanca, Spanje
Dutch NL English EN French FR Spanish ES Ukrainian UK
Paddle, B&B casa Asombrosa in Javea, Costa Blanca

Paddle- Surfen

Jávea aan de Costa Blanca is de plaats bij uitstek om het beoefenen van het populaire  Paddle surf. Met de warme wind en windsnelheden van 3 tot 5 beaufort, dat zijn de ideale omstandigheden om te paddle surfen. Er zijn veel plaatsen om deze nieuwe sport te beoefenen. Vanaf onze bed en breakfast Casa Asombrosa ben je op geen geen tijd aan het strand La Grava. aan dit stad- strand kan je niet alleen paddle- surfen maar ook nog alle andere watersporten beoefenen.

Padle en surf in Javea voor beginners

Wat is Paddle Surf?

Paddel surfen is de modieuze bezigheid op vakantie in Jávea. Stel je eens voor dat je op de paddle surfplank staat en je aan het genieten bent van die prachtige zonsondergang in Jávea. Het aanleren van paddle surfen vereist geen eerdere ervaring, of eventuele een geweldige sportieve conditie. In tegenstelling tot wat het misschien lijkt, is het eigenlijk een gemakkelijk aan te leren sport. Terwijl het wordt beschouwd als een van de meest complete activiteiten als het gaat om totale lichaamswerk. Wil je uzelf meer balans, kracht en spieren opbouwen dan is paddle surfen zeker iets voor jou. Na een uurtje paddle surfen voel je jezelf als een ander persoon.

Waar kan je Paddle- Surfen in Jávea

Welke stranden of baaien kunt je gaan Paddle surfen.  Rekening houdend dat er voldoende parkeerplek in de onmiddellijke omgeving is.
En uiteraard ook tijdens je paddle surfsessie ook nog van prachtige uitzichten kan genieten.

Wat is de Juiste Naam?

Je hoort verschillende uitspraken als het over paddle surfen gaan. Is het paddle surfen, paddle SUP, paddle Surf … noem maar wat je wilt! Maar je start het best met een kleine plaatselijke cursus. Die vind je op verschillende plaatsen, clubs in overvloed in Jávea. Verbetert je zelfrespect en maak een verbinding met de natuur, al is deze laatste in het begin moeilijk te overwinnen. Maar 1 ding is zeker, het is een van de beste en de plezantste wateractiviteiten in Jávea die je kunt beoefenen tijdens je vakantie. Belangrijk om te weten, het is ook een sport die je zowel alleen of met het hele gezin kan beoefenen.

Beleef het Avontuur

Boek een cursus en gooi jezelf in het avontuur van de paddle- surf. Volg de instructies van de goed opgeleide instructeurs en je bent een specialist voor je het zelf weet. Na een korte 1ste les en warming-up, langs de 20km lange kustlijn van Jávea. Wil je tussendoor even een pauze van je paddle-surfen? Dan kan je nog tijdens je rustpauze nog genieten van de wondermooie kustlijn van het middellandse zee reservaat. Of neem een plons in het azuurblauw zeewater en zet je snorkel op. En je ziet een onderwater wereld die je normaal enkel op een televisiedocumentaire ziet. Maar ook kan je 1 van de talrijke zee- grotten of eilandjes verkennen die het prachtige Jávea te bieden heeft.

Windfinder is een app die gespecialiseerd is in weer- en windverwachtingen van bijvoorbeeld Jávea. Iedereen die met een boot, windsurfing, duikers of Paddle surf doet, maakt gebruik van de dienst. Hun prognose is gebaseerd op het Gps-model en zijn wereldwijd beschikbaar. De horizontale resolutie is ongeveer 13 km. Prognoses worden 4 maal per dag berekend. Om 06:00, 12:00, 18:00 en 00:00 uur Midden-Europese standaardtijd. De voorspellingen zijn beschikbaar in tijdstappen van 3 uur en maximaal 10 dagen in de toekomst. De pijlen wijzen in de richting waarin de wind waait.

Costa Blanca Weetjes

Schrijf u nu in en ontvang regelmatig updates over de Costa Blanca Weetjes

Een klein ogenblik a.u.b.

Bedankt voor uw inschrijving.
Vanaf nu zal u op regelmatige basis informatie van ons ontvangen over de  Costa Blanca.
U kan altijd onmidelijk terug uitschrijven indien u geen informatie over de Costa Blanca wenst.
 

BNB CASA ASOMBROSA

Calle Almudaina, 17
03730 Jávea
Alicante, Spanje
info@asombrosa.net
Tel.: +34 633 335 977