nl Dutch

Over Ons

NADIA, ETIENNE & PRALINA

HOME | OVER ONS

Uw droomvakantie begint hier

Pensioen

Nadat Etienne zijn pensioenleeftijd had bereikt zijn we definitief naar Spanje verhuist. Omdat we beide nogal bezige bijen zijn werd het voor ons al snel iets duidelijk. Heel de dag zitten niksen is zeker niet aan ons besteed,

Even voorstellen

Onze namen zijn Nadia en Etienne en wonen nu in Jávea. De Costa Blanca heeft het mooiste weer van Europa en het gezondste klimaat. Daarom besloten we om maar eens uit te kijken naar bijvoorbeeld een kleine B&B te openen of een vakantie-appartement te verhuren. Na enig zoekwerk hebben dan een geschikte locatie gevonden. een villa waar we een kleine BnB kunnen uitbaten plus een appartement verhuren. Een klein woordje hier over op de pagina,

Op zoek en we vonden…

De villa Casa Asombrosa met haar bijhorend appartement is rustig gelegen. Op nog geen 1,5km van het historisch centrum. De visser-  jachthaven liggen in de onmiddellijke omgeving, Met gezellige tapas-bars en restaurantjes, terrasjes. De leuke boetiekjes, de wandeldijk van El Arenal je vindt het allemaal in een straal van minder dan 10 minuutjes rijden. 

Stichters op de voorgrond ,Over ons, Nadia, Etienne, BnB Casa Asombrosa, Jávea, B&B, reinigingsprotocol

Nadia en Pralina

Nadia haar hobby is reizen, cultuur en vooral grote wandelingen maken. Dit laatste doet ze vooral graag met onze beste vriendin, onze hond Pralinka. Het is een Podenco Ibicenco en heeft heeft veel beweging nodig. Nu is onze tuin niet zo klein maar die geruikt ze liever om languit te zonnen in het gras.

Onze hoby's

Nadia, Pralina. over ons, smartphone, fotografie

Etienne

Hoewel de hobby van Etienne  fotografie is, heeft hij al snel begrepen dat je niet alle dagen kan fotograferen. Nu hij op pensioen is wil hij ook al zijn kennis doorgeven in zijn workshops fotografie. Lekkere gerechten klaar maken is een andere hobby van Etienne. Het leuke van deze hobby is dat hij ook zo onze gasten kan verwennen. 

Pralina. Podenco Ibizenco, Casa Asombrosa,

Pralina

Nadia die vooral houd van grote wandelingen met onze hond Pralina, een Podenco Ibizenco. We zijn haar gaan ophalen uit het asiel APASA in Jávea waar ze meer dan vier jaar heeft doorgebracht. Toen we haar voor het eerst zagen waren we beide onmiddellijk verkocht. We hebben dan ook het besluit genomen haar een goede thuis te geven. s’Morgens om 6:30u begint Nadia met Pralina reeds aan haar 1ste wandeling van een dik uur.

Etienne en fotografie

De basis hiervoor ligt in het verleden. Op jonge leeftijd heb ik heel wat uren door gebracht, samen met mijn vader, in de “donkere kamer”. Hier zag ik hoe een onwaarschijnlijk blanco papier na een aantal baden veranderde in prachtige foto’s. Fotografie heeft mij altijd al gefasineerd, het heeft een mindere periode gekend toen ik in de horeca werkte. Toen ik in juni 2010 stopte met mijn laatste café nam ik het besluit om me terug op de hobby- fotograferen tor te leggen. Ben dan verschillende cursusen gaan volgen zowel op de schoolbanken als online. Ook ben ik dan een tijdje, wanneer ik nog een stapje hoger wou, nog workshops gaan volgen bij topfotograven zoals Piet Van den Eynde, Frank Doorhof, Lina Tassent, Sonja Van Driel en nog enkele andere. Mijn interesse gaat vooral uit naar landschap, potret en vastgoed fotografie.

Previous
Next

Mooie foto's

Om alle misverstanden uit de weg te gaan, dit zijn geen foto’s van Etienne. Maar van een locale fotograaf FRANCISCO VICENTE DOMENECH GARCIA. Ik vond ze zo mooi, dat mijn verleiding te groot was.

BNB CASA ASOMBROSA

Adres:
Calle Almudaina, 17
03730 Jávea
Alicante, Spanje
info@asombrosa.net
Tel.: +34 648 787 299