Logo Asombrosa
nl Dutch

Over Ons

NADIA, ETIENNE & PRALINA

HOME | OVER ONS

Uw droom

begint hier

Pensioen

Nadat Etienne zijn pensioenleeftijd had bereikt zijn we definitief naar Spanje verhuist. Omdat we beide nogal bezige bijen zijn werd het voor ons al snel iets duidelijk. Heel de dag zitten niksen is zeker niet aan ons besteed,

Even voorstellen

Onze namen zijn Nadia en Etienne en wonen nu in Jávea. De Costa Blanca heeft het mooiste weer van Europa en het gezondste klimaat. Daarom besloten we om maar eens uit te kijken naar bijvoorbeeld een kleine B&B te openen of een vakantie-appartement te verhuren. Na enig zoekwerk hebben dan een geschikte locatie gevonden. een villa waar we een kleine BnB kunnen uitbaten plus een appartement verhuren. Een klein woordje hier over op de pagina, vakantie in Jávea

Op zoek en we vonden…

De villa Casa Asombrosa met haar bijhorend appartement is rustig gelegen. Op nog geen 1,5km van het historisch centrum. De visser-  jachthaven liggen in de onmiddellijke omgeving, Met gezellige tapas-bars en restaurantjes, terrasjes. De leuke boetiekjes, de wandeldijk van El Arenal je vindt het allemaal in een straal van minder dan 10 minuutjes rijden. 

Stichters op de voorgrond ,Over ons, Nadia en Etienne van BnB Casa Asombrosa in Jávea

Onze hoby's

Etienne

Hoewel de hobby van Etienne  fotografie is, heeft hij al snel begrepen dat je niet alle dagen kan fotograferen. Nu hij op pensioen is wil hij ook al zijn kennis doorgeven in zijn workshops fotografie. Lekkere gerechten klaar maken is een andere hobby van Etienne. Het leuke van deze hobby is dat hij ook zo onze gasten kan verwennen. 

Nadia en Pralina

Nadia haar hobby is reizen, cultuur en vooral grote wandelingen maken. Dit laatste doet ze vooral graag met onze beste vriendin, onze hond Pralinka. Het is een Podenco Ibicenco en heeft heeft veel beweging nodig. Nu is onze tuin niet zo klein maar die geruikt ze liever om languit te zonnen in het gras.

Pralina. Podenco Ibizenco, Casa Asombrosa,

Pralina

Nadia die vooral houd van grote wandelingen met onze hond Pralina, een Podenco Ibizenco. We zijn haar gaan ophalen uit het asiel APASA in Jávea waar ze meer dan vier jaar heeft doorgebracht. Toen we haar voor het eerst zagen waren we beide onmiddellijk verkocht. We hebben dan ook het besluit genomen haar een goede thuis te geven. s’Morgens om 6:30u begint Nadia met Pralina reeds aan haar 1ste wandeling van een dik uur.

BNB CASA ASOMBROSA

Calle Almudaina, 17
03730 Jávea
Alicante, Spanje
info@asombrosa.net
Tel.: +34 633 335 977