Logo B&B Casa Asombrosa, Javea, Costa Blanca, Spanje
Dutch NL English EN French FR Spanish ES Ukrainian UK
Dierenpark Mundamar, Benidorm, Costa Blanca, B&B Casa ASombrosa in Javea

Dierenpark Mundomar

Het Dierenpark Mundomar

De eerste indruk is overweldigend. Je krijgt een prachtig schouwspel van water, vegetatie en dieren.  Wie houdt van prachtige decors en omgevingen, is hier op zijn plaats. Je krijgt een gratis plannetje aan de kassa waar bovendien de uren op staan vermeld van de shows. Mundomar is net als Terra Natura een dierenpark, maar dan vooral toegespitst op zeedieren. Het is een minder groot park, maar wel mooi gethematiseerd.

papegaaien Mundomar Benidorm, Alicante, Costa Blanca

De Ligging

De ligging van dit park is tegen een bergflank in de wijk Rincon de Loix, op wandelafstand van het centrum van Benidorm. Vanuit het park heb je steeds een adembenemend zicht over Benidorm. Het park heeft een veelvoud aan bruggetjes, trappen en schuine hellingen. Dus minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. In het park vind je onder andere allerlei dieren zoals vogels, aapjes, schildpadden, zeeleeuwen, pinguïns en dolfijnen.

De Vertoningen

Het park heeft drie shows. Men geeft de mensen tijd genoeg om van de ene show naar de andere te wandelen. De eerste show is met papegaaien, de tweede show is iets hoger gelegen met de zeeleeuwen. De topact is helemaal bovenaan in het park, wat iedereen wil zien, de show met de dolfijnen. Tussen de shows kunnen bezoekers tegen een vergoeding foto’s laten nemen met de dieren. Hou er bij uw bezoek wel rekening mee dat je nét niet de shows mist. Anders loop je uren doelloos rond in het park. Het park is geschikt voor jong en oud en zal iedere leeftijdsgroep weten boeien.

De Zeeleeuwen

Na de papegaaien kwamen de zeeleeuwen aan de beurt. De show is heel amusant, je kan niets dan verwondering voor deze zeezoogdieren hebben. De zeeleeuwen doen hun trucjes met vol enthousiasme en lijken er zelf ook plezier in te hebben! Na de show krijg je de mogelijkheid om de zeeleeuwen te voeren, het is echt leuk om de vis naar de zeehonden te werpen.

De Papegaaien

De show met de papegaaien kwam eerst aan de beurt en was schitterend. Men laat de vogels rakelings over je hoofd vliegen en daarna tonen ze trucjes als met een step rijden en degelijke. Tussen de shows door worden enkele andere dieren zoals de Maki’s voorgesteld door een gids. Langst de paadjes vind je trouwens een veelheid aan dieren zoals vissen, aapjes, vleermuizen, allerlei vogels, knaagdieren en pinguïns.

De Dolfijnen

De show met de papegaaien kwam eerst aan de beurt en was schitterend. Men laat de vogels rakelings over je hoofd vliegen en daarna tonen ze trucjes als met een step rijden en degelijke. Tussen de shows door worden enkele andere dieren zoals de Maki’s voorgesteld door een gids. Langst de paadjes vind je trouwens een veelheid aan dieren zoals vissen, aapjes, vleermuizen, allerlei vogels, knaagdieren en pinguïns.

Belangrijke Tips

  • Laat je fotograferen met de zeehond en met de dolfijn de foto’s hangen aan de uitgang.
  • Mundomar er zijn gratis rolstoelen ter beschikking.
  • Het park is gebouwd op een heuvelflank en dat is dus niet gemakkelijk voor mindervalide personen en ouderen die niet goed ter been zijn.

Overnachten In De Buurt

Als je een verblijf wil, en niet onmiddellijk in het centrum, kunt je overnachten bij B&B Casa Asombrosa in Jávea. Nadia en Etienne zullen je dan alles vertellen over de prachtige Costa Blanca. Je hebt daar de keuze uit een mooi vakantieappartement of in je kan kiezen uit 1 van de twee gastenkamers met eigen privébadkamer. Ook Nadia haar ontbijten zijn stilaan gekend over heel België en Nederland. Vakantie bij B&B Casa Asombrosa, daar kom je als een vreemde en je vertrekt als een vriend!

Costa Blanca Weetjes

Schrijf u nu in en ontvang regelmatig updates over de Costa Blanca Weetjes

Een klein ogenblik a.u.b.

Bedankt voor uw inschrijving.
Vanaf nu zal u op regelmatige basis informatie van ons ontvangen over de  Costa Blanca.
U kan altijd onmidelijk terug uitschrijven indien u geen informatie over de Costa Blanca wenst.
 

BNB CASA ASOMBROSA

Calle Almudaina, 17
03730 Jávea
Alicante, Spanje
info@asombrosa.net
Tel.: +34 633 335 977