nl Dutch

Menu kaart

MENU | B&B | CASA ASOMBROSA | DRANKEN | ONTBIJT | LUNCH | DINER

MENU | DRANKEN | ONTBIJT | LUNCH | DINER

In onze villa Casa Asombrosa kan je uiteraard genieten van een drankje terwijl u aan het zwembad ligt op 1 van onze zonneterrassen. En een B&B zonder drank is natuurlijk net als een schipper zonder boot of een DJ zonder muziek. Ben nu eerlijk het is ondenkbaar! Naast ons ruime basisassortiment aan zowel non-alcoholische als alcoholische dranken hebben wij ook regelmatig een nieuw ontdekking van wijnen. Uiteraard kun je bij ons ook genieten van een lekkere cocktail!  Onze vakantie-cocktail wordt regelmatig vernieuwd. Voor de andere cocktails die vind je uiteraard terug op onze aparte cocktailkaart. 

Iedere dag heb je bij villa Casa Asombrosa een keuze uit 3 heerlijke ontbijtformules. Deze worden geserveerd op het terras waar je van een fantastisch uitzicht op de middellandse zee kan genieten. Duurzaam en vol smaak daar gaat het om. Aan de ontbijttafel treft u dan ook hoofdzakelijk alleen verse en streekproducten. Proef het verschil! 

Op verzoek verzorgen wij ook lunch of u kan ook bij ons terecht voor het diner. 
Er is wel een reservatie vereist als je van deze service gebruik wil maken.

Wijnen

Wij houden van een goed glas wijn voor een eerlijke prijs. Daarom hebben wij besloten een goede huiswijn te laten bottelen onder ons eigen etiket.
Je kan een keuze maken uit witte of rode wijn.

Cocktails

Costa Blanca regio tussen Alicante en Valencia, hebben we een groot aantal wijngaarden, Bodegas en producenten die meer dan blij om u uit te nodigen om hun handel te ervaren. Een beetje verder, in de buurt van Valencia, hebben we Requena, de grootste wijnregio in Valencia, dicht bij de steden Utiel en Requena gelegen. Hier produceren ze al meer dan 2.500 jaar uitzonderlijke wijnen in het fantastische berglandschap.

Net iets verder van de kust van de Costa Blanca ligt Vall de Pop. Tegenwoordig ook wel Jalón Vallei genoemd met een lengte van c.a. 30 km. Met een prachtige groene vallei en een gebied met wijngaarden. Olijf, citrus- en amandelbomen en ligt ingeklemd tussen verschillende bergketens. De rivier Rio Jalón, de levensader van de vallei en slingert langs de dorpen naar beneden. Mensen die hier wonen bedrijven hier hun arbeid zoals zij dat al eeuwen hebben gedaan. Die vallei werd eeuwenlang bewoond door de Moren. Dit is in vrijwel alle dorpen in dit gebied goed terug te zien.

CASA ASOMBROSA

Adres:
Calle Almudaina, 17
03730 Jávea
Alicante, Spanje
info@asombrosa.net
Tel.: +34 648 787 299