Logo B&B Casa Asombrosa, Javea, Costa Blanca, Spanje
Dutch NL English EN French FR Spanish ES Ukrainian UK
luchthaven, Ibiza, Alicante, Valencia

Airport - Valencia - Alicante

Alle informatie over de luchthavens van Alicante en Valencia

De stad Valencia is de op drie na grootste stad van Spanje en wordt bezocht door toeristen die een stedentrip maken en door vakantiegangers die de zon komen opzoeken. De naam van Vliegveld Valencia is Aeropuerto del Manises.
Aan de Oostkant van Spanje, gelegen aan de kust, ligt de prachtige stad Valencia. De makkelijkste manier om Valencia vanaf België of Nederland te bereiken is door de lucht en landen op Airport Valencia. Dit vliegveld ligt op acht kilometer vanaf de stad Valencia en is makkelijk te bereiken. Airport Valencia is bovendien een doorstroom punt voor reizigers die zich naar tropische bestemmingen begeven, gelegen aan de zuidkust van Spanje.

Valencia - Luchthaven - Airport

Valencia Airport (Met Airport code : VLC) ligt in de plaats Manises, vlakbij de stad  Valencia. Deze luchthaven is de thuishaven van de maatschappij Air Nostrum, dat een regionale luchtvaart maatschappij is. Vliegveld Valencia is qua aantal vluchten het achtste grootste vliegveld van Spanje.

Valencia airport, luchthaven, info

Valencia - Airport - Info

Adres: 46940, Manises, Valencia Spanje
IATA-luchthavencode: VLC
ICAO-luchthavencode: LEAL
Alias: Manises – Valencia Airport

Alicante is de luchthaven bij uitstek om aan te komen met het vliegtuig voor een vakantie aa de Costa Blanca. Maar ook voor een City Trip wordt er meer en meer gevlogen op Alicante vanuit België en Nederland. Om de verschillende badplaatsen te bereiken kan je gebruikmaken van de privédienst Airport Runs op het nr. +34 692 74 98 89. Of via een busje Beniconnect. Deze diensten doen de badplaatsen: Benidorm, Calpe, Benissa, Moraira, Jávea en Denia. Ook onze gasten van B&B Casa Asombrosa, in Jávea die zelf geen wagen willen huren, kiezen voor deze diensten.

Alicante - Luchthaven - Airport

De luchthaven van Alicante (luchthaven code ALC) is de toegangspoort tot het mooie Costa Blanca. Het vliegveld groeit continu in omvang de afgelopen jaren. In maart 2011 heeft de luchthaven een gloednieuwe terminal gekregen, ter vervanging van de oude twee terminals.
De airport van Alicante staat op de zesde plaats van de Spaanse luchthavens achter Madrid, Barcelona, Palma de Mallorca, Malaga en Gran Canaria, in de rangschikking van de 50 drukste luchthavens in Europa.

Luchthavens Alicante, Valencia, Costa Blanca

Alicante - Airport - Info

Adres: 03195 El Altet, Alicante, Spanje
IATA-luchthavencode: ALC
ICAO-luchthavencode: LEAL
Alias: Alicante-Elche Airport en El Altet Airport

Costa Blanca Weetjes

Schrijf u nu in en ontvang regelmatig updates over de Costa Blanca Weetjes

Een klein ogenblik a.u.b.

Bedankt voor uw inschrijving.
Vanaf nu zal u op regelmatige basis informatie van ons ontvangen over de  Costa Blanca.
U kan altijd onmidelijk terug uitschrijven indien u geen informatie over de Costa Blanca wenst.
 

BNB CASA ASOMBROSA

Calle Almudaina, 17
03730 Jávea
Alicante, Spanje
info@asombrosa.net
Tel.: +34 633 335 977