Logo Asombrosa
nl Dutch

Luchthavens Costa Blanca

LUCHTHAVENS | ALICANTE | VALENCIA

LUCHTHAVENS | ALICANTE | VALENCIA

Uw droom

begint hier

Alicante - Airport

De luchthaven van Alicante (luchthaven code ALC) is momenteel de zesde grootste luchthaven in Spanje en is de toegangspoort tot de Costa Blanca. Het vliegveld groeit in omvang continu de afgelopen jaren. In maart 2011 heeft de luchthaven een gloednieuwe terminal gekregen, ter vervanging van de oude twee terminals.
De airport van Alicante staat op de zesde plaats van de Spaanse luchthavens achter Madrid, Barcelona, Palma de Mallorca, Malaga en Gran Canaria, in de rangschikking van de 50 drukste luchthavens in Europa.
Alicante en de Costa Blanca worden wereldwijd erkend voor de kwaliteit van het leven. De Costa Blanca is vol met zandstranden en kristalhelder water, ideaal om te genieten van de Middellandse Zee. Kom naar Alicante en geniet ook van goed weer, lekker eten en een scala aan activiteiten tijdens uw vakantie.

Alicante - Airport - Info

Adres: 03195 El Altet, Alicante, Spanje
IATA-luchthavencode: ALC
ICAO-luchthavencode: LEAL
Alias: Alicante-Elche Airport en El Altet Airport

Luchthavens Alicante, Valencia, Costa Blanca

Valencia - Airport

Valencia Airport (Met Airport code : VLC) ligt in de plaats Manises, vlakbij de stad  Valencia. Deze luchthaven is de thuishaven van de maatschappij Air Nostrum, dat een regionale luchtvaart maatschappij is. Vliegveld Valencia is qua aantal vluchten het achtste grootste vliegveld van Spanje.

De stad is de op drie na grootste stad van Spanje en wordt bezocht door toeristen die een stedentrip maken en door vakantiegangers die de zon komen opzoeken. De naam van Vliegveld Valencia is Aeropuerto del Manises.
Aan de Oostkant van Spanje, gelegen aan de kust ligt de prachtige stad Valencia. De makkelijkste manier om Valencia vanaf België of Nederland te bereiken is door de lucht en landen op Airport Valencia. Dit vliegveld ligt op acht kilometer vanaf de stad Valencia en is makkelijk te bereiken. Airport Valencia is tevens een doorstroom punt voor reizigers die zich naar tropische bestemmingen begeven, gelegen aan de zuidkust van Spanje.

Valencia airport, luchthaven, info

Valencia - Airport - Info

Adres: 46940, Manises, Valencia Spanje
IATA-luchthavencode: VLC
ICAO-luchthavencode: LEAL
Alias: Manises – Valencia Airport

BNB CASA ASOMBROSA

Calle Almudaina, 17
03730 Jávea
Alicante, Spanje
info@asombrosa.net
Tel.: +34 633 335 977