nl Dutch

Huisregels B&B

B&B Casa Asombrosa | HUISREGELS | JAVEA | COSTA BLANCA

HUISREGLEMENT | B&B CASA ASOMBROS | JAVEA | COSTA BLANCA

Huisreglement van Villa Casa Asombrosa.

Wij hopen dat u een goed en prettig verblijf zult hebben “Casa Asombrosa”  Wij respecteren de privacy van onze gasten. Om dit te kunnen blijven waarborgen zijn er een paar belangrijke huisregels. Ook willen wij met onze onze huisregels er voor zorgen dat u en velen na u in een mooi, schoon en net verblijf terecht blijven komen! Er wordt netjes met het de spullen omgegaan van de BnB. U gebruikt de spullen waarvoor het bedoelt is en niet anders.
Laat de kamert in dezelfde staat achter zoals u het aantrof bij aankomst! Er wordt geen bezoek extern ontvangen. Wanneer iemand voor langere tijd verblijft maken wij soms een uitzondering in goed overleg voor u uw reservering maakt bij ons.
Privéruimtes mogen niet betreden worden door gasten.

Respect voor de buren

Wij verzoeken onze gasten vriendelijk om geen overlast te veroorzaken. Alle muziek – en elk ander geluid – op welke wijze voortgebracht moet op kamersterkte zijn afgestemd. Zodat geen geluidsoverlast ontstaat voor de overige gasten en omwonenden. Sowieso is het verboden van ’s-Avonds 23:00 tot ’s morgens 08:00 uur.

Sleutelbeheer

Bij aankomst ontvangt u de sleutel bestemd voor uw verblijf en kamer en raden de gasten aan om het huisreglement te lezen. U dient zelf zorg te dragen voor het afsluiten van de deuren van uw verblijf. Bij het uitchecken graag de sleutel weer inleveren. Verlies van een sleutel(s) zijn we genoodzaakt 50,00€ in rekening te brengen

Bedlinnen en handdoeken

Tijdens uw verblijf worden handdoeken en bedlinnen voorzien en naar wens verschoond. De kosten hiervan zijn in de prijs inbegrepen tenzij hier andere afspraken over zijn gemaakt.

Parkeren

Uw auto kan u gratis parkeren op de daarvoor voorziene parkeervakken. Parkeren is uitsluitend toegestaan voor de duur van het verblijf en volgens het huisreglement. Fietsen kan u eveneens gratis parkeren in de daarvoor voorziene fietsenstalling. Villa Casa Asombrosa is niet aansprakelijk voor diefstal en/of enige vorm van schade aan uw wagen. Parkeren op het terrein bij Casa Asombrosa is op eigen risico.

Eten

Eigen eten en/of drinken consumeren te in de villa Casa Asombrosa is NIET toegestaan. Ook het gebruik van de keuken wordt niet toegestaan. Afval van snoep of snacks vragen we onze gasten beleefd die in de voorziene vuilbakjes te werpen zoals beschreven in het huisreglement.

Ontbijt, Diner

Men kan gebruik maken van de ontbijt service van de BnB. Lunch en diner kan men bestellen uiterlijk on 15 u. Zowel het ontbijt als de diner wordt enkel geserveerd op 1 van de terrassen. Indien het slecht weer mocht zijn worden deze in de woonkamer geserveert. Het is niet toegestaan eigen gekochte etenswaren of drinken te nuttigen in de gehele villa Casa Asombrosa

Internet

Villa Casa Asombrosa biedt een WIFI gastennetwerk aan. Gebruikers zullen zich onthouden van het bezoeken van internet websites die een onrechtmatig karakter hebben. Of die niet stroken met de reputatie van villa Casa Asombrosa als aanbieder van de accommodatie. Bij constatering of het vermoeden van hinder van derden en/of (overig) internet misbruik door de gebruiker heeft de aanbieder het recht zonder nadere aankondiging de toegang tot internet al dan niet geheel te blokkeren.

Verwarming

We vragen onze gasten, voor het milieu, de verwarming uit te zetten als u de kamer verlaat. Er worden  huisdieren toegelaten in onze villa Casa Asombrosa in overleg met de verhuurder, lees ons hondenbeleid.

Zwembad, tuin

Men mag gratis gebruik maken van de tuin en zwembad. De hoger gelegen zonne- terrassen behoren enkel tot de B&B gasten.
Dagelijks op het einde van het dag vragen we onze gasten hun eigen spullen op te ruimen en afval in de voorziene vuilbakjes te werpen.
Het is verboden zijn eigen compsumtie goederen mee te nemen naar het zwembad en/of tuin.

Honden

Huisdieren zijn toegestaan in overleg voordien bij reservering.
Ook honden zijn bij ons welkom! We willen u graag de service bieden om samen met uw viervoeter een paar dagen vakantie te nemen. Maar om ook de gasten tegemoet te komen zonder hond hebben wij een aantal regels opgesteld. Gelieve het huisreglement in acht te neme.
Hondenbeleid

 • De kosten van het verblijf van de hond zijn € 7,50 per hond per nacht. Met een maximum van 2 honden per kamer.
 • Dienen goed verzorgd te zijn;
 • Netjes en zindelijk – (geen pups);
 • Gelieve een eigen eten- of drinkbak, hondendeken, mand of bench mee te nemen;
 • Viervoeters mogen niet op de bedden/banken gaan liggen, indien dit wel gebeurt wordt de prijs van een volledige nieuw beddenset aangerekend!;
 • Niet alleen op de kamers gelaten worden;
 • In de badkamers mogen de honden niet gewassen worden;
 • Bij nat weer gelieve eigen handdoeken mee te nemen voor de hond;
 • Behoeftes uiteraard niet op het terrein, in de tuin of zwembad;
 • In het zwembad zijn honden niet toegelaten wegens hygiënische redenen;
 • Graag aangeven bij de reservering;

Fietsen

Er worden geen fietsen in de kamer geplaatst.

Roken

In alle binnenruimtes is het verboden te roken. In overleg kan u roken op het terras, mits anderen gasten hier geen hinder van hebben. Het terras, tuin en andere plaatsen dienen peuk vrij te blijven. Het misbruik van brand/blusmiddelen dan wel het onklaar maken van de rookmelder wordt niet aanvaard.

Alcohol en drugs en Prostitutie

Alcoholmisbruik is verboden, dus geniet, maar drink met mate. Het is in villa Casa Asombrosa ten strengste verboden om drugs te bezitten, te gebruiken en/of te verhandelen.
Er zal ook geen enkel drugs of drankmisbruik getolereerd worden.
Prostitutie is uiteraard niet toegestaan.
Bij overtreding wordt er onmiddellijk een einde gemaakt aan de huurovereenkomst en wordt onmiddellijk de politie verwittigd.

Schade

B&B Casa Asombrosa is op geen enkele manier aansprakelijk voor enige vorm van schade, verlies of diefstal die u heeft of ondervind tijdens uw verblijf.
Mocht er tijdens uw verblijf schade worden veroorzaakt aan de kamer of de inrichting ervan, dient u de gastvrouw hiervan op de hoogte te stellen.

Recht van de verhuurder

De verhuurder heeft het recht om gedurende de verhuurperiode de vakantiewoning te controleren, te inspecteren en het huisreglement toe te passen waar het nodig is.

CASA ASOMBROSA

Adres:
Calle Almudaina, 17
03730 Jávea
Alicante, Spanje
info@asombrosa.net
Tel.: +34 648 787 299