Logo Asombrosa
nl Dutch

Uw droom

begint hier

Huisregels Appartement

Wij hopen dat u een goed en prettig verblijf zult hebben in “Casa Asombrosa”  Wij respecteren de privacy van onze gasten. Om dit te kunnen blijven waarborgen zijn er een paar belangrijke huisregels voor het appartement Casa Asombrosa. Ongeacht dat het een volledig zelfstandig appartement is en voor langere duur te huren. Ook willen wij met onze huisregels er voor zorgen dat u en velen na u in een mooi, en net verblijf terecht blijven komen! Er wordt netjes met het appartement en de spullen omgegaan. U gebruikt de spullen waarvoor het bedoelt is en niet anders. Laat het appartement in dezelfde staat achter zoals u het aantrof bij aankomst. Dat wil zeggen alles afgewassen en op dezelfde plek waar het stond bij binnenkomst! Er wordt geen bezoek ontvangen, of dit gebeurt in samenspraak met de verhuurder. 
Wanneer iemand voor langere tijd verblijft kan er een uitzondering gemaakt worden.

Respect voor de buren

Casa Asombrosa is gelegen in Jávea. Wij verzoeken onze gasten vriendelijk om geen overlast te veroorzaken. Alle muziek – en elk ander geluid – op welke wijze voortgebracht moet op kamersterkte zijn afgestemd, zodat geen geluidsoverlast ontstaat voor de overige gasten en omwonenden en is sowieso verboden van ’s-Avonds 23:00 tot ’s morgens 08:00 uur.

Sleutelbeheer

Bij aankomst ontvangt u de sleutel en afstandbediening bestemd voor uw verblijf. U dient zelf zorg te dragen voor het afsluiten van de deuren van uw verblijf. Bij het uitchecken graag de sleutel en afstandbediening weer inleveren. Verlies van een sleutel of afstandbediening zijn we genoodzaakt 50,-€ in rekening te brengen

Automatische inkompoort

Ttussenhek appartement en BnB.

De automatische poort moet altijd gesloten zijn. Zij wordt enkel gebruikt voor het binnen en buitengaan – rijden van het appartement. Het ijzeren hek tussen het appartement en de BnB moet iedere keer rerug gesloten worden met het slotje.

Parkeren

Uw auto kan u gratis parkeren op de daarvoor voorziene privé parkeerplaats aan het appartement van Casa Asombrosa. Parkeren is uitsluitend toegestaan voor de duur van het verblijf. Fietsen kan u eveneens gratis parkeren in de daarvoor voorziene fietsenstalling. Wij zijn niet aansprakelijk voor diefstal en/of enige vorm van schade aan uw wagen. Parkeren op het terrein bij Casa Asombrosa is op eigen risico. De parkeerplaats is enkel voor de huurders.

Bedlinnen en handdoeken

Tijdens uw verblijf worden er handdoeken en bedlinnen voorzien. De kosten hiervan zijn in de prijs inbegrepen tenzij hier andere afspraken over zijn gemaakt. Badhanddoeken mogen in geen geval gebruikt worden aan het zwembad.

Bereiden van maaltijden

Wanneer u maaltijden wil bereiden in de keuken van het appartement, gelieve dan het raam open zetten zodat de etensluchten goed geventileerd worden. Maak het gasfornuis schoon is voordat u kookt, doet dat voor iedereen zijn hygiëne!

Ontbijt, Diner

Men kan gebruik maken van de service van de BnB. Ontbijt en diner kan men bestellen uiterlijk on 15:oou de dag voordien. Zowel het ontbijt als de diner wordt enkel geserveerd op de terrassen van de BnB. Indien het slecht weer mocht zijn worden deze in de eetkamer van de BnB gegeven.

Internet

Casa Asombrosa biedt een WIFI gastennetwerk aan. De gebruiker zal zich onthouden van het bezoeken van internet websites die een onrechtmatig karakter hebben of die niet stroken met de reputatie van Casa Asombrosa als aanbieder van de accommodatie. Bij constatering of het vermoeden van hinder van derden en/of (overig) internetmisbruik door de gebruiker heeft Casa Asombrosa het recht zonder nadere aankondiging de toegang tot internet al dan niet geheel te blokkeren.

Airco en verwarming

Voor het milieu doet u de airco en/of verwarming af als u niet in het appartement verblijft af.  Ook indien de terrasdeur of ramen opend heeft het geen zin om de airco en/of de verwarming op te zetten. Bij misbruik zal er een extra kost worden aangerekend van 10-€ p/overtreding. Er worden  huisdieren toegelaten in het appartement in overleg met de verhuurder, lees ons hondenbeleid.

Zwembad, tuin

Men mag gratis gebruik maken van de tuin en zwembad. De terrassen behoren tot de BnB en zijn NIET toegankelijk voor de huurders van het appartement. Uitgezonderd voor ontbijt en/of diner.
Dagelijks op het einde van het gebruik van het zwembad en/of tuin ruimt men zijn eigen spullen (luchtmatrassen, handdoeken, speelgoed, enz.) op en afval in de vuilbak. Indien men deze regel overtreed zal er een extra kost van 10-€ aangerekend worden per keer het opgeruimd moet worden.
Het is verboden zijn eigen compsumtie goederen mee te nemen naar het zwembad en/of tuin.

Honden

Ook honden zijn bij ons welkom! We willen u graag de service bieden om samen met uw viervoeter een paar dagen er op uit te kunnen, maar om ook de gasten tegemoet te komen zonder hond hebben wij een aantal regels opgesteld:
Hondenbeleid

 • De kosten van het verblijf van de hond zijn € 10,000 per verblijf. Met een maximum van 2 honden per kamer.
 • Honden dienen goed verzorgd en zindelijk te zijn;
 • Gelieve een eigen eten- of drinkbak, hondendeken, mand of bench mee te nemen;
 • Honden mogen niet op de bedden/banken gaan liggen, indien dit wel gebeurt wordt de prijs van een volledige nieuw beddenset aangerekend!;
 • Honden mogen niet alleen op het appartement of de kamer gelaten worden;
 • Honden mogen niet in de badkamer gewassen worden;
 • Bij nat weer gelieve eigen handdoeken mee te nemen voor de hond;
 • Behoeftes uiteraard niet op het erf, in de tuin of zwembad, indien wel gebeurt wordt er veronderstelt dat de eigenaar het opkuist;
 • Honden zijn niet toegelaten in het zwembad;
 • Aangeven bij de reservering;
 • Het spreekt voor zicht dat u zelf de ontlasting van de hond opkuist, op het gehele terrein van Casa Asombrosa. Indien men dit nalaat zal er een kost worden aangerekend van 10-€ per overtreding.

Fietsen

Er worden geen fietsen in het appartement geplaatst

Roken

In het gehele appartement is het verboden te roken. In overleg kan u roken op het terras, mits anderen hier geen last van hebben en de veiligheid niet in gevaar komt. Het terras, tuin en andere plaatsen dienen peuk vrij te blijven. Het misbruik van brand/blusmiddelen dan wel het onklaar maken van de rookmelder is niet toegestaan. Bij misbruik en/of vernieling zullen de kosten doorgerekend worden.

Alcohol, drugs en Prostitutie

Het is verboden alcohol en/of andere dranken, eten in de tuin en/of zwembad mee te brengen. Het is mogelijk deze te bestellen in de BnB zelf.
Alcoholmisbruik is verboden, dus geniet, maar drink met mate. Het is de BnB casa Asombrosa verboden om drugs te bezitten, te gebruiken en/of te verhandelen.
Er zal ook geen andere drugs of drankmisbruik getolereerd worden.
Prostitutie is uiteraard niet toegestaan.
Bij overtreding wordt er onmiddellijk een einde gemaakt aan de huurovereenkomst en wordt onmiddellijk de politie verwittigd

Schade

Als je na aankomst in de woning een schade of tekortkoming ontdekt, maak er ons dan direct opmerkzaam op. Als tijdens je verblijf schade of tekortkomingen ontstaan, meld het ons dan zo snel mogelijk. Eventuele acties kunnen dan direct genomen worden zodat de gevolgen, eventuele vervolgschade en overlast minimaal blijven (zowel voor jou als de volgende gasten). Ook is het zeker niet gezegd dat ontstane schade altijd op jou verhaald wordt, het kan ook normale slijtage zijn. Vervolgschade of ongemak voor de volgende huurder ontstaan door het niet of niet tijdig melden van een -al of niet door toedoen van jou als huurder ontstane- schade, kan redelijkerwijs eveneens op u worden verhaald.

Einde van de huur en reiniging.

Op het einde van de huur wordt er samen met de verhuurder het appartement gecontroleerd op schade. Indien er geen schade wordt vastgesteld betaald de verhuurder de waarborg volledig terug min de aftrek van de reiniging (50-€). Indien het appartement extra vuil wordt achtergelaten al daar een extra kost voor aangerekend worden, zijnde 15-€ per extra uwerkuur.

Recht van de verhuurder

De verhuurder heeft het recht om gedurende de verhuurperiode de vakantiewoning te controleren en te inspecteren

BNB CASA ASOMBROSA

Calle Almudaina, 17
03730 Jávea
Alicante, Spanje
info@asombrosa.net
Tel.: +34 633 335 977