Logo B&B Casa Asombrosa, Javea, Costa Blanca, Spanje
Dutch NL English EN French FR Spanish ES Ukrainian UK
Golf in Javea, Costa Blanca, Spanje, Casa Asombrosa

Golf in Jávea

Algemene informatie

Zowel de gevorderde als de echte beginner zal hier zijn tevredenheid vinden, in de golf resort aan de Costa Blanca. Prachtige fairways, greens spectaculaire uitzichten. En vooral banen die goed onderhouden zijn met gras dat aanvoelt als een zacht tapijt. De regio van Jávea bied je maar liefs 18 unieke golfresorts. Allemaal met gevarieerde speelmogelijkheden en je hebt de keuze of je aan zee of in de bergen golf speelt. Je speelt in een zacht en zonnig klimaat. Bovendien speel je op golfbanen die tot de top van de wereld behoren.

Pay And Play

De meeste van deze golfbanen zijn gebaseerd op het pay and play principe. Wat betekent dat als je een golflicentie hebt, je per rondje golf een vast bedrag betaald. Je hoeft helemaal geen lid te zijn van de golfclub om de baan op te mogen. Je hoeft ook geen bepaalde handicap te hebben.

Top Van De Wereld

Golf resort in de Costa Blanca zijn top er behoren zelfs enkele tot de top van de wereld. Deze zijn ontwikkeld zijn door Ballesteros en Jack Nicklaus! Deze groep van golfbanen, in de Costa Blanca, heeft ook een eigen bestuur. Zij  behartigen de belangen voor de meeste golfresorts.

Verschillende talen

Mocht je de Spaanse taal niet beheersen dan is dat zeker geen probleem. Op de golfresorts wordt er wel de Engelse taal gesproken. Golfreizen naar de Costa Blanca zijn dan ook de afgelopen jaren dan ook steeds populairder geworden. Dit deels ook door zijn zacht mediterraans klimaat. De Costa Blanca trekt jaarlijks miljoenen toeristen aan, maar niet enkel voor een strandvakantie, ook meer dan een unieke golfbestemming. Het gebied van de golfresorts loopt vanaf Denia tot en met Alicante. Daar bevinden zich vooral een groot aantal van de uitdagende golfbanen.

Belangrijkste Golf Resorts

Javea Golf Club

Ctra. Jávea-Benitachell, Nº 285 km. 4,5 Aptdo. de Correos nº 148 03730 Jávea, Alicante Tel.:34 965 792 584

Altea Club De Golf

Altea Club de Golf Sierra Altea Golf. Apdo. Correos 939. 03599 Altea la Vella, Alicante Tel.: +34 965 848 046

El Saler Campo De Golf

Parador de El Saler Director: Francisco Contreras Alvarado. Avda. de los Pinares, 151 46012 El Saler Valencia Tel.: +34 961611186

Las Rejas Open Club

Las Rejas Open Club Calle Pdte. Adolfo Suárez, 5, 03502 Benidorm, Benidorm Alicante Tel.: +34 966 889 775 reservasbenidorm@lasrejasgolf.com

Wil jij ook de nieuwtjes uit de Costa Blanca ontvangen in je mailbox? Schrijf je dan snel in op de gratis nieuwsbrief.

Costa Blanca Weetjes

Schrijf u nu in en ontvang regelmatig updates over de Costa Blanca Weetjes

Een klein ogenblik a.u.b.

Bedankt voor uw inschrijving.
Vanaf nu zal u op regelmatige basis informatie van ons ontvangen over de  Costa Blanca.
U kan altijd onmidelijk terug uitschrijven indien u geen informatie over de Costa Blanca wenst.
 

BNB CASA ASOMBROSA

Calle Almudaina, 17
03730 Jávea
Alicante, Spanje
info@asombrosa.net
Tel.: +34 633 335 977