Logo B&B Casa Asombrosa, Javea, Costa Blanca, Spanje
Dutch NL English EN French FR Spanish ES Ukrainian UK
Fietsen in Jávea, Costa Blanca, Spanje, B&B Casa ASombrosa

Fietsen in Jávea

Jávea Is Er Voor De Fietser

Jávea is een ideale plek om te fietsen en te genieten van de natuur en het uitzicht. Er zijn verschillende routes die u met de fiets kunt doen, hoewel er ook vele andere zijn waar u kunt wandelen. Dienst toerisme van Jávea heeft alle routes aangegeven die je per fiets kan doen met de daarvoor specifieke borden. Dankzij deze nieuwe signalering kan je de fietsroutes zeer gemakkelijk vinden en ze volgen. Je kunt ook fietsen langs de mooiste uitkijkpunten van Jávea,

fietsen in Javea, Alicante, Costa Blanca

Zoveel verschillende Routes

We hebben voor jou een aantal routes gevonden met moeilijkheid graad die per fiets kunnen worden gedaan. Hier zullen we een korte samenvatting van enkele routes en moeilijkst graad. Maar je kan nog meer uitgebreide informatie vinden bij de toeristische website van Jávea zelf. Uiteraard beginnen met die routes die een lage moeilijkheidsgraad hebben

Familie Routes

Volta Montgó, hier vertrek je van de haven van Jávea, over de Montgó tot de haven van Dénia. Dit is een rit van 26 km. Op ditzelfde niveau vinden heb je ook de Cala Blanca route. Deze loopt door de hele baai van Jávea Port tot Cala Blanca met een totaal van 11,42 km en eindigend op hetzelfde startpunt.

Moeilijkheidsgraad

Wil je graag wat meer willen op de pedalen hebben we voor jouw routes met gemiddelde moeilijkheidsgraden.
Zoals Ruta Tarraula waarvan de uitgang en het aankomstpunt de Via Augusta zijn. Deze diagonaal die Jávea volledig doorkruist en in totaal 18,7 km heeft. Of anders kan je de parken route nemen die ook zijn vertrek- en aankomstpunt heeft aan de Via Augusta. Fietsen doe je dan door parken zoals Cap Martí, Pou dels Albanells, Pinosol en de hellingen van Rafalet met een totaal van 20,6 km.

Moeilijke Routes

In de middelhoge moeilijkheid vinden we de Route van Les Planes die begint en eindigt op de vismarkt van Jávea en door het natuurpark Montgó loopt voor 18,3 km Een andere route kan zijn, de uitzichtpunten van Jávea met vertrek uit het Canal de la Fontana en aankomst in de Mirador Punta del Arenal met een totaal van 27,2 km.

Voor De Professionals

Hier hebben we routes met een hoge moeilijkheidsgraad. Zoals de Capsades Bosroute Perfect voor MTB-liefhebbers. Presenteert smalle en technische paden met een totaal van 18,6 km en met vertrek en aankomst vanaf de Via Augusta.
La Granadella route die door het Granadella Forest Park loopt tijdens een 23,7 km-route.
Als laatste de moeilijkste route is de Tossal Bruto Route, het heeft vertrek en aankomst vanaf Augusta Avenue en een totaal van 21,1 km waarvan 3,5 km continu stijgen.

Dit zijn slechts enkele redenen om naar Costa Blanca te komen, maar uiteraard zijn er nog veel meer op te noemen. Als je een verblijf boekt bij B&B Casa Asombrosa in Jávea, dan kan Nadia en Etienne je alles vertellen over de Costa Blanca. Je hebt daar de keuze uit een mooi vakantieappartement of in je kan kiezen uit 1 van de twee gastenkamers met eigen privébadkamer. Ook Nadia haar ontbijten zijn stilaan gekend over heel België en Nederland. Vakantie in het najaar, B&B Casa Asombrosa, daar kom je als een vreemde en je vertrekt als een vriend!

Costa Blanca Weetjes

Schrijf u nu in en ontvang regelmatig updates over de Costa Blanca Weetjes

Een klein ogenblik a.u.b.

Bedankt voor uw inschrijving.
Vanaf nu zal u op regelmatige basis informatie van ons ontvangen over de  Costa Blanca.
U kan altijd onmidelijk terug uitschrijven indien u geen informatie over de Costa Blanca wenst.
 

BNB CASA ASOMBROSA

Calle Almudaina, 17
03730 Jávea
Alicante, Spanje
info@asombrosa.net
Tel.: +34 633 335 977