Logo B&B Casa Asombrosa, Javea, Costa Blanca, Spanje
Dutch NL English EN French FR Spanish ES Ukrainian UK
Dinopark, Benidorm, Costa Blanca, Spanje, B&B Casa Asombrosa in Javea

Dino - Park

Het Dinopark in Algar

Bij de ingang van Dinopark in Algar bij Benidorm vindt is er een gratis parkeerplaats. Daar kun je dan alvast je auto al zonder problemen achterlaten. Positief aan het Thema Dino Park is dat er meestal niet veel bezoekers aanwezig zijn. Het is ook niet erg groot, op een halve dag heb je meer dan genoeg tijd om het te zien. Het Dino Park is geopend van maart tot november. Afhankelijk van het seizoenen varieert het schema een beetje jaar bij jaar.

ligging Dinopark Algar, Benidorm, Alicante, Costa Blanca

De Ligging

Het themapark en educatief park Dino Park van Algar, bij Benidorm, is gelegen in een prachtige omgeving in de Costa Blanca. Je kinderen worden verrast met tientallen levensgrote robotica, compleet met geluid en bewegingDino Park in Algar heeft ook verschillende speelplaatsen, een klein kinderzwembad, een paleontologische patio, een 3D-bioscoop en een botanische tuin. Trek er op uit en geniet zelf samen met je kinderen. Je avontuur zal een rit vol plezier en kennis zijn.

Wandelroute in het Dino Park

Het Dino Park heeft een aantal aantrekkelijke wandelroutes. Deze wandelroutes vind je in de vroegere tuin waarin de dinosauriërs staan. Langs de route zie je meer dan 50 dinosauriërs. Allen nagebouwd op ware grootte. Superspannend voor je kinderen en ook wel een beetje voor jezelf. Tijdens je wandeling kan je ook genieten van de prachtige uitzichten van de nog ongerepte natuur. Natuurlijk levensgrote dino’s die veel geluid maken en prachtig bewegingen maken, dat is wat het Dino Park zo attractief maken. Is het een te warme dag, dan kunnen je kinderen zich verkeken in het zwembad. Vergeet dus niet een zwembroek en/of een zwempak mee te nemen voor je kids.

Jurassic Park

In het park kunt je ook een geanimeerde 3D film zien.  ‘Walking With Dinosaurs’. Hij is wel Spaanstalig, maar de beelden spreken voor zicht. En dat is het toch wat het bij de kinderen doet. De beelden zijn prachtig, misschien voor te jonge kinderen nog wel overweldigend. Het hele Dino Park komt een beetje als Jurassic Park over. Van het lettertype tot de monumentale toegangspoort toe. Het valt het op waar ze de mosterd hebben gehaald. Het themapark kan echter rekenen op al bijzonder veel ervaring. Want in Tsjechië en Slovenië hebben ze al 7 gelijkaardige Dino Parken. Er is ook nog een mini-museum waar je echte dino artefacten kan zien zoals een tand en voetafdruk. Op de locatie kan men ook nog iets eten en het souvenirwinkeltje winkeltje doet hier gouden zaken.

Catering

Je hebt er ook nog een simpele cafetaria en ze is niet al te duur. Dit themapark is geschikt voor kinderen tot 10 à 12 jaar. De toegangsprijs is 12 EUR voor volwassenen en kinderen tussen 4 en 15 betalen 8 EUR. Al bij al een leuke uitstap voor wie even met de kinderen niet weet wat doen. Het valt ook prima te combineren met een bezoek aan de watervallen van Fonts de l’Algar. Je kunt in de vroege ochtend naar je het Dino Park gaan en in de middag hitte naar de watervallen Fonts de l’Algar. om lekker af te koelen.

Overnachten

Overnachten kunt je bij B&B Casa Asombrosa in Jávea. Daarom is het een half uurtje rijden met de wagen. Nadia en Etienne kunnen je dan alles vertellen over de watervallen en het Dino Park.  Je hebt daar de keuze uit een mooi vakantieappartement of in je kan kiezen uit 1 van de twee gastenkamers met eigen privébadkamer. Ook Nadia haar ontbijten zijn stilaan gekend over heel België en Nederland. Vakantie bij B&B Casa Asombrosa, daar kom je als een vreemde en je vertrekt als een vriend!

Costa Blanca Weetjes

Schrijf u nu in en ontvang regelmatig updates over de Costa Blanca Weetjes

Een klein ogenblik a.u.b.

Bedankt voor uw inschrijving.
Vanaf nu zal u op regelmatige basis informatie van ons ontvangen over de  Costa Blanca.
U kan altijd onmidelijk terug uitschrijven indien u geen informatie over de Costa Blanca wenst.
 

BNB CASA ASOMBROSA

Calle Almudaina, 17
03730 Jávea
Alicante, Spanje
info@asombrosa.net
Tel.: +34 633 335 977