Logo Asombrosa
nl Dutch

Dinopark

DINOPARK  ALGAR | BED AND BREAKFAST COSTA BLANCA

DINOPARK ALICANTE COSTA BLANCA

Uw droom

begint hier

Dinopark

Bij de ingang van Dinopark Algar is een grote gratis parkeerplaats zodat u uw auto zonder problemen kunt achterlaten. Het is een themapark waar meestal niet al te veel bezoekers aanwezig zijn. Het is ook niet erg groot op een halve dag heb je meer dan genoeg tijd om het te zien. Het park is geopend van maart tot november, afhankelijk van het seizoen varieert het schema een beetje
grondplan Dinoparck Algar, Benidorm, Alicante, Costa Blanca
ligging Dinopark Algar, Benidorm, Alicante, Costa Blanca

Ligging dinopark

Het themapark en educatief park Dinopark Algar, gelegen in een prachtige omgeving in de Costa Blanca. De kids worden verrast met tientallen levensgrote robotica, compleet met geluid en beweging. Dinopark Algar heeft speelplaatsen, klein kinderzwembad, een paleontologische patio, een 3D-bioscoop en een botanische tuin. Neem jezelf en de kids mee op een rit vol plezier en kennis.

Wandelroute

Het dinopark bestaat uit een aantal wandelroutes in de vroegere tuin waarin modellen van dinosauriërs staan. Er staan een 50-tal dinosauriërs, nagebouwd op ware grootte. Super spannend voor kinderen en ook wel een beetje voor ouders. Het uitzicht is prachtig. Het Dinopark is groen en natuurlijk levensgrote dino’s die veel geluid maken en prachtig bewegen. Op warme dagen kunnen de kinderen dus in het zwembad. Vergeet dus niet een zwembroek en/of een zwempak mee te nemen.

wandelroute Dinopark Algar, Benidorm, Alicante, Costa Blanca
Jurassic Park, Dinopark Algar, Benidorm, Alicante, Costa Blanca

Jurassic Park

In het park kan u een geanimeerde 3D film zien in de stijl van ‘Walking With Dinosaurs’. Wel Spaanstalig. De beelden zijn prachtig, wellicht voor jonge kinderen nog wel overweldigend. Het hele park komt een beetje als Jurassic Park over. Van het lettertype tot de monumentale toegangspoort toe. Het valt het op waar ze de mosterd hebben gehaald. Het park kan echter rekenen op al bijzonder veel ervaring. Want in Tsjechië en Slovenië hebben ze al 7 gelijkaardige dinoparken. Er is ook nog een mini-museum waar je echte dino artefacten kan zien zoals een tand en voetafdruk. Op de locatie kan men ook nog iets eten en het souvenirwinkeltje winkeltje doet hier gouden zaken.

Catering

Verder is de catering simpel en niet al te duur. Dit (thema)park is geschikt voor kinderen tot 10 à 12 jaar. De toegangsprijs is 12 EUR voor volwassenen en kinderen tussen 4 en 15 betalen 8 EUR. Al bij al een leuke uitstap voor wie even met de kinderen niet weet wat doen. Het valt ook prima te combineren met een bezoek aan de watervallen, s’Ochtends dino’s kijken en in de middaghitte naar de watervallen om af te koelen.

catering Dinopark Algar, Benidorm, Alicante, Costa Blanca
BNB CASA ASOMBROSA

Calle Almudaina, 17
03730 Jávea
Alicante, Spanje
info@asombrosa.net
Tel.: +34 633 335 977