Logo B&B Casa Asombrosa, Javea, Costa Blanca, Spanje
Dutch NL English EN French FR Spanish ES Ukrainian UK
Casa Asombrosa in Javea, Costa Blanca, betaalbare accomodatie, vriendelijk en ontbijt zoals jij het wilt

Waarom een B&B Costa Blanca

Bed and breakfasts en die lekkerste ontbijtjes

B&B zijn populair, steeds meer mensen ontdekken de voordelen van overnachten en wakker worden met een lekker ontbijt op maat in een B&B. De persoonlijke service van de eigenaren, die kamers in of bij hun eigen woning verhuren, zorgt voor een heel ander gevoel dan een hotel.

Meer vakantie

Het aantal B&B’s groeit nog steeds elke dag. Personen die een bed en breakfast uitbaten vinden het heerlijk om in hun eigen woning gasten te verwelkomen. Als zulke personen dan ook nog oog heeft voor een originele inrichting en comfort dan heb je een gouden combinatie te pakken.

De laatste jaren zie je steeds meer B&B’s aan de Costa Blanca waarbij behalve de gastvrijheid en degelijke voorzieningen ook de unieke uitstraling onderscheidend is. Het ene bed en breakfast is nog origineler dan de andere, van unieke kamers tot een verblijf met volwaardige wellness voorzieningen.

De voordelen van een B&B aan de Costa Blanca

Vooral voor korte vakanties kiezen veel mensen voor een Bed & Breakfast. Zo’n minivakantie heeft nogal wat voordelen:

  • Een Bed en Breakfast is kleinschalig. Meestal zijn er een tot zeven kamers beschikbaar. Daarom is de service tijdens je vakantieverblijf heel persoonlijk..
  • Is de meeste gevallen is een bed en breakfast voordeliger dan een hotel. Omdat je niet betaalt voor de hoge kosten en personeelskosten die het runnen van een groot hotel met zich meebrengt.
  • Ze bevinden zich meestel op de mooiste locaties in de stad, platteland, in de bergen of aan zee. Veel Bed en breakfasts zijn gevestigd in een bijzonder origineel pand. Of je nu een stedentrip aan het plannen bent, of alle drukte juist een paar dagen wilt ontvluchten aan zee, het is dus zeker het overwegen waard om in plaats van een hotelketen te kiezen voor een bed en breakfast te kiezen dat helemaal bij jou past.

B&B Casa Asombrosa, Costa Blanca

 Als je een verblijf boekt bij B&B Casa Asombrosa in Jávea, dan kan Nadia en Etienne je alles vertellen over de Costa Blanca. Je hebt daar de keuze uit een mooi vakantieappartement of in je kan kiezen uit 1 van de twee gastenkamers met eigen privébadkamer. Ook Nadia haar ontbijten zijn stilaan gekend over heel België en Nederland. Vakantie in het najaar, B&B Casa Asombrosa, daar kom je als een vreemde en je vertrekt als een vriend!

Wil jij ook de nieuwtjes uit de Costa Blanca ontvangen in je mailbox? Schrijf je dan snel in op de gratis nieuwsbrief.

Costa Blanca Weetjes

Schrijf u nu in en ontvang regelmatig updates over de Costa Blanca Weetjes

Een klein ogenblik a.u.b.

Bedankt voor uw inschrijving.
Vanaf nu zal u op regelmatige basis informatie van ons ontvangen over de  Costa Blanca.
U kan altijd onmidelijk terug uitschrijven indien u geen informatie over de Costa Blanca wenst.
 

© 2022 All Rights Reserved.

BNB CASA ASOMBROSA

Calle Almudaina, 17
03730 Jávea
Alicante, Spanje
info@asombrosa.net
Tel.: +34 633 335 977