Logo B&B Casa Asombrosa, Javea, Costa Blanca, Spanje
Dutch NL English EN French FR Spanish ES Ukrainian UK
Aqualandia waterpretpark, Benidorm, Alicante, Costa Blanca

Aqualandia Benidorm

Waterpretpark Aqualandia

Heb je even genoeg om alle dagen naar het strand te gaan dan is het waterpretpark Aqualandia zeker een goede afwisseling. Het waterpretpark is geschikt voor iedere leeftijd. En je kunt het perfect combineren met het naastliggend dierenpark Mundomar met als belangrijkste attractie de dolfijnen. Als je vroeg in de mogend eerst een bezoek brengt aan het dierenpark Mundomar om dan vervolgend op het heetst van de dag naar het waterpretpark Aqualandia te gaan. Op deze manier ga je een onvergetelijke dag beleven met heel je gezin. Nog een klein weetje, Aqualandia is het grootste waterpretpark van heel Spanje en het water is gefilterd zeewater.

Aqualandia, tafels en schaduw, Benidorm. Alicante, Costa Blanca

Aqualandia Een Belevenis

Aqualandia was het eerste waterpretpark dat ervoor zorgde op je een andere kijk op zo’n waterpretpark zou krijgen. Voordien waren het meer veredelde zwembaden, sommige dan al met een golfslagbad. Tegen over Aqualandia die een ruime keuze heeftaan attracties voor verschillende leeftijden. Zo is er bijvoorbeeld de Cyclon. Dat is de langste overdekte glijbaan met een hoogte van 40 meter en een lente van 200 meter. Je zit met vier stevig in een rubberen band, al zwevend ga je door de tunnels, van 3 meter breed, om dan een afdaling in een hoek van 45 graden in het water te plonsen. Maar er zijn natuurlijk ook nog minder spectaculaire attracties, bijvoorbeeld voor de allerkleinste uit je gezin.

Tickets kunt je best online boeken dan ben je goedkoper af dan aan de kassa! Ideaal is de combi ticket met de dierenparkt Mundomar en een parking ticket. Je bent zo sneller maar vooral goedkoper dan je tickets aan de kassa koopt. Er is een grote parking voorzien zowel voor het dierenpark Mundomar als voor het waterpretpark Aqualandia. Aan de ingang van het waterpretpark vind je voldoende lockers, een cafetaria en verschillende automaten zowel voor drank als snacks. Vooraan aan de ingang is er ook een kiosk waar je uw te besteden geld op de chip van een rubberen bandje kan plaatsen. Het bandje is volledig gratis en op het einde van de dag krijg je al het geld dat niet gespendeerd is gewoon terug!

Zonnekloppers

Rond het grote zwembad en het kinderzwembad vind je tafeltjes met stoelen. De meeste van die tafeltjes staan in de schaduw. Maar er staan ook duizenden ligstoelen voor de zonnekloppers maar hier moet je voor bij betalen. Na het inpalmen van een tafeltje of een ligstoel en het insmeren tegen de zon kan de dolle pret beginnen! In totaal zijn er meer dan twintig glijbanen en verschillende zwembaden voor zowel de grote als de allerkleinste. Nog een leuke attractie is de Rapidos, die moet je echt doen.  Eerst ontvang je een grote opblaasbare band. Daar ga je de heuvel mee op. Vervolgens ga je op de ban zitten en door grote de stroming ga je door een lange reeks korte glijbanen en zwembaden. Maar er zijn nog veel meer attracties te doen met het hele gezin.

Golfslagbad

Jonge kinderen amuseren zich zeker en vast rot in het waterpark. Er zijn naast het gewone golfslagbad nog twee grote zwembaden specifiek voor de kleinste kinderen. Zwembaden vol met leuke mini-glijbanen en fonteintjes. Ook leuk zijn de drijvende vlotjes in de vorm van jetski’s. Kinderen komen hier niets te kort! Maar de vraag blijft! Als je enkel heel kleine kinderen hebt, loont het dan werkelijk de moeite om naar Aqualandia te gaan?

Overnachten Aqualandia

Als je niet onmiddellijk in het centrum van Benidorm wil verblijven kan je uw vakantie bij B&B Casa Asombrosa in Jávea. Nadia en Etienne zullen je dan alles vertellen over het waterpretpark, maar ook over andere leuke activiteiten. Je hebt daar de keuze uit een mooi vakantieappartement of in je kan kiezen uit 1 van de twee gastenkamers met eigen privébadkamer. Ook Nadia haar ontbijten zijn stilaan gekend over heel België en Nederland. Vakantie bij B&B Casa Asombrosa, daar kom je als een vreemde en je vertrekt als een vriend!

Wil jij ook de nieuwtjes uit de Costa Blanca ontvangen in je mailbox? Schrijf je dan snel in op de gratis nieuwsbrief.

Costa Blanca Weetjes

Schrijf u nu in en ontvang regelmatig updates over de Costa Blanca Weetjes

Een klein ogenblik a.u.b.

Bedankt voor uw inschrijving.
Vanaf nu zal u op regelmatige basis informatie van ons ontvangen over de  Costa Blanca.
U kan altijd onmidelijk terug uitschrijven indien u geen informatie over de Costa Blanca wenst.
 

BNB CASA ASOMBROSA

Calle Almudaina, 17
03730 Jávea
Alicante, Spanje
info@asombrosa.net
Tel.: +34 633 335 977