Logo Asombrosa
nl Dutch

Een vliegvakantie boeken en zonder zorgen vertrekken

B&B CASA ASOMBROSA || JAVEA || COSTA BLANCA || SPANJE

TIJD VOOR JEZELF || GENIETEN || RELAXEN || ONTSTRESSEN

Uw droom

begint hier

Of je nu met wagen of met het vliegtuig op vakantie gaat, het is altijd stressen. nadien wanneer je ter plaatse bent is het ieder jaar hetzelfde… Nu ben ik toch wel…. vergeten!

Daarom hebben we, BnB Casa Asombrosa 2 inpak- lijsten aangemaakt die je GRATIS kan downloaden. 1 voor een vliegvakantie en de andere voor een vakantie met de wagen.

Je vakantie begint eigenlijk al wanneer je beslist hebt wanneer en waar je dit jaar gaat ontstressen. Mooie foto’s van. de bestemming en accommodatie brengen je al in de vakantiesferen of je waant je zelf al op een mooi strand. Je leest dat het gemiddeld aantal uren zon ook vele malen hoger dan in België of Nederland, waardoor je niet meer kan wachten. Het aftellen kan beginnen! Iedere keer wordt je weer blij als je aan je geplande vakantie denkt. Totdat het een paar dagen voor vertrek is de stress slaat toe. Ineens moet er nog zoveel gebeuren. 

Gratis inpak lijst paklijst

Het inpakken van je eigen koffer is al een hele klus, maar laat staan dat je ook koffers moet inpakken voor je partner en/of kinderen. Om niets te vergeten is het dan aan te raden om een paklijst te maken. 
Download GRATIS onze vliegvakantie paklijst of de paklijst vakantie met de wagen die je er iedere vakantie weer opnieuw bij kan pakken.

gratis inpak lijst voor uw vakantie

Claim een dag in het weekeind voor je vertrek.

Een dag claimen voor je vakantie voorbereidingen klinkt makkelijk. Echter pakt dit in de praktijk anders uit. Probeer toch eens een keer een hele dag te claimen in het weekeind voordat je vertrekt. Op die dag mag je geen afspraken inplannen en ga je de dag besteden aan vakantie voorbereidingen. Je zult zien dat je dan een heerlijke dag hebt met voorpret.

 

Voldoende rust voor uw vakantie

Voldoende rust

Een goede nachtrust is onmisbaar voor je mentale gesteldheid. Alleen is kans groot dat dit er voor een vakantie niet van komt. Je bent druk in de weer om op tijd het voor elkaar te krijgen waardoor je met een vol hoofd aan je nacht begint. Simpele dingen zoals het drinken van een kopje kamille thee of het nemen van een warm bad al een groot verschil maken om de rust te vinden. Ook werkt het rustgevend om voor het slapen gaan 10 minuten op een rechte stoel te zitten en alleen naar je ademhaling te luisteren. Op deze manier laat je je gedachten dan even voor wat het is en kom je tot rust

Hopelijk helpen deze tips je om een keer relaxed je vakantie te beginnen. Misschien klinken deze tips je bekend in de oren, alleen zorg ervoor dat je ze nu ook een keer echt toepast. Plak als reminder een post-it met deze tips in je badkamer en je zult zien dat de voorpret ook weer de overhand krijgt net voor vertrek.

Heb je nog geen vakantie geboekt? Kijk dan eens op onze site BnB Casa Asombrosa

Download paklijst vliegvakantie

Download paklijst autovakantie

Costa Blanca nieuwsbrief

Schrijf u nu in en ontvang regelmatig updates over de Costa Blanca

Een klein ogenblik a.u.b.

Bedankt voor uw inschrijving.
Vanaf nu zal u op regelmatige basis informatie van ons ontvangen over de  Costa Blanca.
U kan altijd onmidelijk terug uitschrijven indien u geen informatie over de Costa Blanca wenst.
 

Inschrijving informatie, BnB Casa Asombrosa Costa Blanca
BNB CASA ASOMBROSA

Calle Almudaina, 17
03730 Jávea
Alicante, Spanje
info@asombrosa.net
Tel.: +34 633 335 977