Logo Asombrosa
nl Dutch

13 Onmisbare Apps op Vakantie

B&B CASA ASOMBROSA | JAVEA | COSTA BLANCA

Google Photos | Google Translate | Google Maps | 24/7 BZ | WeatherPro | Spotify | Prey Anti Theft | Polarsteps | Skyscanner | FlightAware | Rome2Rio | Moovit | Trailwallet

Uw droom

begint hier

Gelukkig bestaan er handige apps voor op reis. Welke apps er ontzettend handig zijn tijdens het reizen moet je natuurlijk voor jezelf uitmaken? We geven tekst en uitleg voor 13 onmisbare apps voor op reis.  

1- Google Photos

Op reis maken foto’s zoals nooit tevoren. Met Google Photos kun je ze allemaal opslaan en wanneer je terug thuis bent kun je rustig je beste foto’s eruit halen. Zo duw je uw geheugen van uw smartphone niet onnodig vol. Je synchroniseert Google Photos met je smartphone en daarna kun je alle foto’s van je telefoon verwijderen. Wil je een bepaalde foto vervolgens terug op uw mobiel kun je die gemakkelijk terug downloaden zonder kwaliteitsverlies

Google Photos, onmisbare app op reis
Google Translate, onmisbare app op reis

2- Google Translate

Google Translate is zeker een onmisbare app die op je telefoon moet staan als je op reis gaat. Je kunt hem zowel online en offline gebruiken, dus ook handig als je is geen internetverbinding hebt. Ook vertaalt deze app teksten als je ze scant met je camera. Kun je een tekst niet lezen, pak dan gewoon uw camera erbij, handig toch.

3- Google Maps

Ideaal als je op Citytrip gaat zowel in eigen land, Europa of ver daarbuiten. Je kunt de Maps downloaden en ze offline gebruiken. Je kunt bepaalde plaatsen opvragen maar ook restaurants, hotels, bed and breakfast, bars, enz. mee opvragen. Je kunt Google Maps ook gebruiken als GPS in uw wagen of als je een grote wandeling maakt. Zo kun je altijd de leukste plekken vinden en weet je zeker dat je niets mist.

Google Maps, onmisbare app op reis
BZ Reis, onmisbare app op reis

4- 24/7 BZ.

In deze tijd zeker een app die je moet hebben 24/7 BZ is een reisadvies app van Nederland. Je krijgt onmiddellijk melding als er iets gebeurt in uw vakantieland dat je moet weten. Zo krijg je bijvoorbeeld een melding als het reisadvies is aangepast waar je verblijft. Covid-19 en alle andere soorten rampen je krijgt onmiddellijk een melding van. Regelmatig even controleren en je hebt alle betrouwbare informatie.

5- WeatherPro

Met WeatherPro zie je weervoorspelling altijd zeven dagen vooruit. Neem je het premium versie is het zelfs 14 dagen. Er zijn meer dan 2.000.000 gebruikers van deze app, wat wil zeggen dat hij best betrouwbaar is. Handig wereldwijd altijd uw weerbericht bij de hand te hebben.

WeatherPro, onmisbare app op vakantie
Spotify, onmisbare app op vakantie voor muziek

6- Spotify

Onmisbaar op vakantie is muziek, wie houdt er nu niet van muziek? Spotify heeft een gratis en een pro abonnement met deze laatste kun je ook offline uw eigen muziek beluisteren. Wat handig is op een luchthaven, trein of boot maar ook als je op het strand of in bossen aan het wandelen bent waar niet altijd een internetverbinding is.

7- Prey Anti Theft

Tijdens vakanties wordt er ook veel gestolen van toeristen dat weten we allemaal. De toerist is nu eenmaal een gemakkelijke prooi. Smartphones is 1 van de meest gestolen onderwerpen op vakantie, we letten even niet op en weg is hij.  Met de app Prey Anti Theft kun je precies zien waar je gestolen apparaat zich bevindt. Maar dat niet alleen, de app maakt foto’s van degene die de telefoon of laptop gebruikt en het lokaliseert zelfs privé IP-adressen, je kunt uw toestel alsnog besturen. Zet uw toestel uit, verwijder bepaalde content of stop in uw Dropbox.  

Prey Anti Theft, onmisbare app op vakantie
Polarsteps, onmisbare app voor vakantie

8- Polarsteps

Polarsteps is wel een geniale app als je graag je reis wilt vastleggen. Polarsteps volgt precies waar je tijdens de reis bent geweest. Handig als je een plaats of een route wil terugvinden. Je kunt op iedere plek binnen de reisfoto’s en notities toevoegen. Je route inclusief aantekeningen kun je ook voor anderen zichtbaar maken. Leuk om te delen met vrienden en familie.

9- Skyscanner

De onmisbare app voor vliegtickets of je nu op reis bent of niet. Je kunt een breed scala van zoekopdrachten invullen en hij werkt razendsnel. Skyscanner is een app die zeker een plaatsje op uw smartphone verdient

Skyscanner, onmisbare app voor vakantie
FlightAware, onmisbare app op vakantie

10- FlightAware

Wil op uw vakantie op de hoogte blijven van je vluchten? FlightAware is daar de ideale app voor. Je krijgt alle informatie over vertragingen of cancelt flights. Downloaden deze app, hij is onmisbaar op vakantie in deze tijden.

11- Rome2Rio

Plan je een reis, maar je weet niet welke route of transport je moet nemen. Rome2Rio vertelt je welke route, vliegtuig, treinen, bussen of boten je moet nemen om op je bestemming aan te komen. No more stress while traveling.

Rome2Rio, onmisbare app op vakantie
Moovit, onmisbare app op vakantie

12+- Moovit

Een gelijkaardige app zoals Rome2Rio. Ook deze app laat de beste routes en het benodigde vervoer zien

13- Trailwallet

Wil je precies weten hoeveel je vakantie gekost heeft gebruik dan de App Trailwallet. Hij rekent precies uit hoeveel je uitgeeft per dag en je kunt een dagbudget invullen.  Zo kun je onderverdelen in de rubrieken, hotel, bed and breakfast, transport, eten en drinken, entertainment en overige. Daarna heb je dan een handig overzicht aan wat je precies het meeste budget besteed op vakantie. Handig  voor de volgende vakantie! 

Trailwallet, onmisbare app op vakantie

Costa Blanca nieuwsbrief

Schrijf u nu in en ontvang regelmatig updates over de Costa Blanca

Een klein ogenblik a.u.b.

Bedankt voor uw inschrijving.
Vanaf nu zal u op regelmatige basis informatie van ons ontvangen over de  Costa Blanca.
U kan altijd onmidelijk terug uitschrijven indien u geen informatie over de Costa Blanca wenst.
 

Inschrijving informatie, BnB Casa Asombrosa Costa Blanca
BNB CASA ASOMBROSA

Calle Almudaina, 17
03730 Jávea
Alicante, Spanje
info@asombrosa.net
Tel.: +34 633 335 977