Logo Asombrosa
nl Dutch

5 Valentijn complimenten

B&B Casa Asombrosa | Jávea | Costa Blanca

5 VALENTIJN COMPLIMENTEN | VOOR VROUWEN, 

Uw droom

begint hier

Ze zijn verdeeld in een categorie voor de mannen die vrouwen willen versieren. Natuurlijk kunnen de zinnen ook gebruikt worden voor alle andere omstandigheden zoals mannen voor mannen, vrouwen voor vrouwen en alles door elkaar waarbij de zinnen eigenlijk voor iedereen gelden.

1 - Si la belleza fuese delito, te hubiera dado cadena perpetua

Dit betekent in het Nederlands “als schoonheid een misdaad was verdien jij levenslange gevangenisstraf. Waarmee je dus wilt zeggen dat je ondersteboven bent van het feit dat ze zo knap is. De gevangenis is nu niet meteen iets leuks om een openingszin mee te beginnen maar schijnbaar lijkt het te werken.

2- ¿Hace calor aquí o eres tú?

Deze openingszin betekent “is het hier nu zo warm of ben jij dat?. Gedurende de warme zomermaanden is het overal warm maar deze openingszin is ook perfect om de aandacht te trekken van een vrouw. Laat daarbij je goddelijke en gespierde lichaam zien en de persoon in kwestie valt zo in je armen.

3 - ¿Crees en amor a primera vista o vuelvo a pasarte otra vez?

In Het Nederlands betekent deze regel geloof je in liefde op het eerste gezicht of moet ik nogmaals voorbijlopen”.Liefde op het eerste gezicht is iets waar veel mensen in geloven of het juist grote onzin vinden. Als je niet zeker weet of de vrouw in kwestie hetzelfde voelt voor jou als jij voor haar, dan is dit een leuke openingszin.

4 - Hola, te pareces mucho a mi próxima novia

Hallo, je lijkt veel op mijn volgende vriendin” klinkt misschien erg vreemd maar het kan werken en een glimlach tevoorschijn toveren. Vrouwen vinden het erg vervelend als je over ex-vriendinnen praat. Maar over toekomstige vriendinnen waaronder zijzelf kan zowaar positief werken.

5 - ¿Como se siente al ser la chica más guapa en esta habitación?

Met deze openingszin zeg je tegen die ene vrouw of meisje “hoe voelt dat nu om de mooiste vrouw van de kamer te zijn. Met deze openingszin zullen veel vrouwen gaan blozen en wegsmelten, het is per slot van rekening een mooi compliment.

Costa Blanca nieuwsbrief

Schrijf u nu in en ontvang regelmatig updates over de Costa Blanca

Een klein ogenblik a.u.b.

Bedankt voor uw inschrijving.
Vanaf nu zal u op regelmatige basis informatie van ons ontvangen over de  Costa Blanca.
U kan altijd onmidelijk terug uitschrijven indien u geen informatie over de Costa Blanca wenst.
 

Inschrijving informatie, BnB Casa Asombrosa Costa Blanca
BNB CASA ASOMBROSA

Calle Almudaina, 17
03730 Jávea
Alicante, Spanje
info@asombrosa.net
Tel.: +34 633 335 977