Logo Asombrosa
nl Dutch

9 Tips voor Valentijn

B&B CASA ASOMBROSA | JAVEA | COSTA BLANCA

9 TPIS VOOR VALENTIJN | DAG VAN DE VERLIEFDEN

Uw droom

begint hier

Vier je Valentijn dit jaar bij u thuis?

En ben jij er nog niet uit hoe?

En toch wil je jouw Valentijn verassen?

Dan hebben wij 9 tips voor jou

Tip 1 Naar het verleden

Van het heden naar het verleden! Leer de geschiedenis van elkaar kennen door de plekken te bezoeken waar je partner sterke herinneringen aan heeft. Bezoek de basisschool waar je partner les heeft gehad of de sportvereniging waar gesport is. Wat ook leuk is ga eens naar de plek waar je partner voor het eerst gekust heeft.

Lees ook ons Valentijn complimenten

Ga naar het verleden, valentijn tip 1
kopieer uw 1ste Date, valentijn tip 2

Tip 2 Kopieer uw eerste date

Waarom jouw eerste date nog eens niet een keer mee maken. Na zovele vele jaren daar ga je van genieten. Als je geheugen je niet in de steek laat dan weet jij nog precies wat jullie eerste date was. Parkeer de auto op dezelfde plek. Neem dezelfde looproute naar die bepaalde locatie. Spannend en echt leuk uitje voor Valentijnsdag.

Tip 3 Een dure auto

Gedurende het jaar leg je geld opzij voor de dagen dat het uitgegeven kan worden. Valentijnsdag is één van deze dagen waar je je gespaard geld voor kunt inzetten. Je hoeft geen miljonair te zijn om in een dure sportauto te kunnen rijden. Ontdek samen hoe het voelt om zelf eens in zo’n aandachtstrekker te rijden en huur de auto van je dromen voor een dag.

Huur een dure wagen, valentijn, tip 3
Netflix Marathon, valentijn, tip 4

Tip 4 Netflix marathon

Voor een gezellige dag met z’n tweeën is niet meer nodig dan Netflix. De term binge-watching is niet voor niets door deze streamingdienst populair geworden. Bestel wat lekkers te eten. Open een fles wijn en neem samen plaats op de bank om al knuffelend jullie favoriete serie?????? Te zien

Tip 5 Zonsondergang

Wat is er romantischer dan samen de zon onder te zien gaan? Natuurlijk kun je dit iedere dag doen maar wie doet dat nu? Bezoek met Valentijnsdag een openbare plek dat wat hoger gelegen is zodat je goed zicht hebt op de horizon. Tijdens de koude dagen gaat de zon prachtig onder met een andere gloed dan in de zomermaanden. Neem een fles wijn mee, wat te eten en wacht op het moment dat de zon om …… uur onder de horizon verdwijnt.

zonsondergang, valentijn, tip 5

Tip 6 Diner op bed

Een diner op bed op valentijns- avond. Veel romantischer moet het niet worden! Maar wat zet je dan op het dienblad…? Misschien meer duidelijkheid in onze volgende blog!

Tip 7 Kook als nooit tevoren

Als je al iedere doordeweeks dag voor je geliefde kookt dan is dit misschien niet de allerbeste optie. Maar als je dat niet doet dan kun je je partner verrassen met een romantisch driegangendiner. Zoek van tevoren een aantal recepten op, haal de ingrediënten in huis en maak de lekkerste maaltijd van je leven. 

Het is misschien koud buiten maar in de winter is het stiltetijd in de natuur. Vogels fluiten niet en insecten trekken zich terug in hun ei. De winternatuur is een nieuwe ervaring als je het nog nooit van dichtbij gezien hebt. Misschien dat je op Instagram wel eens wat winterse natuurfoto’s voorbij hebt zien komen. Maar het is wat anders om het zelf mee te maken. Probeer het met je geliefde uit op Valentijnsdag en loop een avontuurlijke winterroute.

Je hoeft de deur niet uit om Valentijnsdag op een leuke manier te vieren. Alles wat je in huis nodig hebt is een hoeveelheid dranken, fruit en kruiden om de cocktails een frisse smaak te geven of een heerlijke geur. Maak er een gezellige avond van door je er uitgebreid op voor te bereiden, inclusief gepaste kleding.

Inschrijving informatie, BnB Casa Asombrosa Costa Blanca

Costa Blanca nieuwsbrief

Schrijf u nu in en ontvang regelmatig updates over de Costa Blanca

Een klein ogenblik a.u.b.

Bedankt voor uw inschrijving.
Vanaf nu zal u op regelmatige basis informatie van ons ontvangen over de  Costa Blanca.
U kan altijd onmidelijk terug uitschrijven indien u geen informatie over de Costa Blanca wenst.
 

BNB CASA ASOMBROSA

Calle Almudaina, 17
03730 Jávea
Alicante, Spanje
info@asombrosa.net
Tel.: +34 633 335 977