Logo B&B Casa Asombrosa, Javea, Costa Blanca, Spanje
Dutch NL English EN French FR Spanish ES Ukrainian UK
Bed en Breakfast Casa Asombrosa in Jávea, Costa Blanca

Bed & Breakfast

Waarom is de B&B zo populair?

De huidige Bed en Breakfast heeft zijn vroeger stoffige imago al een hele tijd van zich afgeschud. Nu zijn ze populair en je ziet ook meer exclusievere Bed en Breakfast opduiken.

Maar waarom kiezen voor een B&B

Persoonlijke aandacht wordt terug meer gewaardeert en is één van de belangrijkste punten waarom de reiziger meer voor een bed en Breakfast kiest. Je wordt opgewacht door de gastvrouw of heer, stellen zich voor, tonen je kamer en geven je een uitgebreide ronleiding door de Bed en Breakfast. Daarna wordt je meestal nog op een welkoms drink getrakteert. Je voelt je dan ook onmiddellijk welkom en geeft je een gevoel van thuiskomen.

Bijzondere panden

Je komt altijd in bijzondere panden terecht. Er bestaan nu eenmaal geen twee dezelfde Bed en Breakfast. Je vindt ze in alle soorten. B&B’s vind je in een molen, woonboten, blokhutten, villa’s, gewone huizen of in een schuur. Googel maar eens B&B met een bepaalde plaats waar je graag op vakantie wilt gaan. Je zult versteld staan hoeveel B&B’s er zijn in bijzondere panden.

Prijs – Kwaliteit

Je hebt het gevoel meer voor je geld te krijgen. Zo zit je s ’morgens niet in een grote ongezellige zaal te ontbijten, maar in een gezellige kamer of op een buitenterras met een spectaculair uitzicht. Ook heb je die persoonlijke service er gratis bij. Het is intiemer, warmer en gezelliger. Maar ook je kamer waar je verblijft, is persoonlijker, evenals in de badkamer waar je alles zal vinden wat je nodig hebt voor een geslaagd verblijf.

Persoonlijke service

De belangrijkste aantrekkingskracht van een Bed en Breakfast is dat je meer persoonlijke service krijgt. Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat je in een B&B een betere en vooral meer service krijgt.

Enkele voorbeelden:

  • Een lekker welkomstdrankje bij aankomst;
  • De B&B’s zijn vaak kleinschalig
  • De uitbaters zijn goed op de hoogte van de omgeving, bezienswaardigheden, mooiste stranden, beste restaurants, enz.
  • Kies je voor een appartement, dan beschik je ook over een eigen keuken, soms ook over een BBQ
  • Je wordt in je eigen taal aangesproken.
  • De gastvrouw of heer zal je kunnen assisteren bij je reserveringen.
  • Je ontbijt op maat en veel meer variaties
  • Lees de reviews, je zult lezen dat ze veel persoonlijker en oprechter zijn.

Bed en Breakfast Casa Asombrosa

Dit zijn slechts enkele redenen om naar een Bed en Breakfast te komen. Maar uiteraard zijn er nog veel meer redenen op te noemen. Als je een verblijf boekt bij B&B Casa Asombrosa in Jávea, dan zullen Nadia en Etienne je alles doen om je een onvergetelijk verblijf te ervaren. Je hebt daar de keuze uit een mooi vakantieappartement of in je kan kiezen uit 1 van de twee gastenkamers met eigen privébadkamer. Ook Nadia haar ontbijten zijn stilaan gekend over heel België en Nederland. Vakantie bij, B&B Casa Asombrosa, daar kom je als een vreemde en je vertrekt als een vriend!

Lees Ook Onze Andere Blogs:

Costa Blanca Weetjes

Schrijf u nu in en ontvang regelmatig updates over de Costa Blanca Weetjes

Een klein ogenblik a.u.b.

Bedankt voor uw inschrijving.
Vanaf nu zal u op regelmatige basis informatie van ons ontvangen over de  Costa Blanca.
U kan altijd onmidelijk terug uitschrijven indien u geen informatie over de Costa Blanca wenst.
 

B&B CASA ASOMBROSA

Calle Almudaina, 17
03730 Jávea
Alicante, Spanje
info@asombrosa.net
Tel.: +34 633 335 977