nl Dutch

Uw droom

begint hier

Onze Geld Terug Garantie…

Voor jouw vakantie.

Geld terug indien verboden reisadvies door COVID-19

Wij begrijpen heel goed dat er bij jou onzekerheid bestaat om een vakantie te boeken. Niemand weet hoe Covid-19 zich gaat ontwikkelen. De Spaanse of uw eigen overheid kan namelijk heel abrupt beslissen wanneer het niet meer geoorloofd is om de Costa Blanca, Spanje te reizen wanneer dit niet noodzakelijk is. Dat maakt het lastig om vooruit te plannen. Daar hebben we een oplossing voor gevonden voor u.

Van reservatie naar geld terug

Wanneer jouw reis wordt geannuleerd vanwege een verboden reisadvies van uw of Spaanse regering door covid-19 betalen wij u 100% van het door u betaalde voorschot terug. Wij bieden dit momenteel aan voor verblijven die je vanaf 15 november boekt met een vertrek tussen 16 november 2020 en 31 december 2021.

Hoe werkt het en vanaf wanneer?

Antwoord op uw vragen

Je boekt een vakantie met vertrekdatum tussen 16 november 2020 en 31 december 2021. In dit geval kun je gebruik maken van onze 100% Geld Terug Garantie. Wanneer er 24 uur voor jouw vertrek een verboden reisadvies geldt, van uw overheid en/of Spaanse overheid vanwege Covid-19. Wij zijn dan genoodzaakt uw verblijf gratis te annuleren en geven dan 100% van de reeds door u betaalde voorschot terug. Dit zal gaan gelden voor alle geboekte verblijven vanaf 16 november 2020 tot en met 31 december 2021. Het door u betaalde bedrag zal dan binnen de 5 werkdagen teruggestort worden op u rekening.

U heeft reeds een verblijf geboekt

Zelfs voor onze gasten die reeds een verblijf geboekt hebben telt deze regeling. Wij beseffen dat we deze garantie 100% geld terug ook voor de reeds geboekte verblijven moeten toepassen. Het zou niet eerlijk zijn. 

Veilig op vakantie

Wij vinden de gezondheid en veiligheid van onze gasten in deze tijden van corona zeer belangrijk. Nadia en Etienne van B&B Casa Asombrosa staan dan ook klaar om jou de service te bieden die jij van ons mag verwachten. Wij kunnen ons goed voorstellen dat jij vragen hebt over het reizen naar onze B&B in tijden van corona. Wij hebben voor jou een reinigingsprotocol opgesteld met strenge hygiënische voorwaarden.

De informatie is opgesteld

Deze informatie is met zorg samengesteld door villa B&B Casa Asombrosa op basis van informatie verstrekt van de Spaanse autoriteiten. Aangezien de genoemde maatregelen voortdurend aan veranderingen onderhevig zijn kunnen deze regels in de toekomst nog aangepast worden.

  • Om de veiligheid en gezondheid van reizigers te waarborgen werken, hebben wij een reinigingsprotocol opgesteld.
  • Wij hebben samen richtlijnen voor hygiëne opgesteld voor jouw veilig verblijf.
  • Naast de focus op preventie van het coronavirus, worden er bij accommodaties ook veiligheidscontroles uitgevoerd op:
  •      Zwembaden
  •      Voedsel
  •      Brand
  •      Water
  •      Veiligheid
  •      Beveiliging

Wij bieden enkel producten aan die voldoen aan deze normen.

BNB CASA ASOMBROSA

Adres:
Calle Almudaina, 17
03730 Jávea
Alicante, Spanje
info@asombrosa.net
Tel.: +34 648 787 299